Lækker mad og VFF-partnerskab i skovens dybe stille ro
Siden efteråret 2018 har Jacob Møller og Thomas Damgaard stået i spidsen for den smukke, historiske Niels Bugges Kro ved Dollerup Bakker og Hald Sø.
Duoen har ”Møller og Damgaard Gastro”, der er et Aarhus-baseret cateringselskab med mad på et højt gastronomisk niveau. Men da de samtidig fik muligheden for at overtage den unikke kro i de betagende omgivelser syd for Viborg, var de ikke i tvivl. De kunne se potentialet, og det var en mulighed, der skulle gribes.
Potentiale kunne de også se, da de blev kontaktet af Viborg FF om et partnerskab i klubben.
- Vi indrømmer gerne, at vi holder med et par andre danske fodboldklubber, men derfor kunne vi godt se meningen i at blive partner i Viborg FF.
- Vi kommer begge fra Aarhus, men kunne hurtigt fornemme, at Viborg FF betyder meget for mange mennesker her i området. Samtidig har klubben et stærkt erhvervsnetværk og er et betydende omdrejningspunkt for mange af områdets virksomheder.
- Det ville vi gerne være en del af, og det ville vi i endnu højere grad efter et par positive møder med klubben, fortæller Thomas Damgaard, der sammen med Jacob Møller kan se tilbage på to begivenhedsrige år i spidsen for Niels Bugges Kro.
- Vi er blevet taget fantastisk godt imod, men har også lige skullet bruge lidt tid på at overbevise Viborg og omegn om forandringerne på kroen. Det gælder både faciliteterne, der er blevet moderniseret med respekt for kroens historie, og ikke mindst vores tilgang til mad af høj kvalitet og det at give kunderne en unik oplevelse, når man besøger os. Det synes vi er lykkedes, både i restauranten, med selskaber og med ophold på kroen.
- Så jo, alt gik over stok og sten, og vi havde lige ansat yderligere en medarbejder, da coronaen ramte i foråret. Og siden har det jo været et noget anderledes 2020, der bestemt ikke har været nemt at navigere i for en forretning som vores.
- Men vi er helt bestemt fortrøstningsfulde, ikke mindst når man ser i vores kalender for 2021. Her har vi rigtig mange bookinger, og så krydser vi ellers bare fingre for, at corona ikke sætter en stopper for festerne, fortæller Thomas, der i det vanskelige forår også oplevede en stor opbakning, blandt andet til kroens populære gourmet-take-away, der i den kommende tid igen bliver en væsentlig aktivitet.
- Vi har selvfølgelig åbent i restauranten fredag og lørdag, hvor vi serverer vores aktuelle 4-, 5- eller 6-retters sæsonmenu, ligesom vi også serverer vores nyeste påfund; eksklusiv afternoon-tea fredag og lørdag eftermiddag.
- Sidst men absolut ikke mindst har vi også både jule- og nytårs-take-away, hvor vi tilbyder menuer lidt ud over det sædvanlige, og det gælder både til private og virksomheder, og det skulle glæde os meget, at levere til Viborg FFs partnere.
- Julemenuen er en eksklusiv 3-retters menu, som vi også kan levere i komplette pakker, der indeholder både snacks og ikke mindst håndplukkede vine afstemt til de enkelte retter.
- Nytårsmenuen er en eksklusiv 4-retters menu, og her tilbyder vi også nogle unikke vinpakker til at ledsage maden, så man kan sige behørigt farvel til det noget anderledes 2020, og velkommen til et håbefuldt 2021.
- Vi har allerede modtaget rigtig mange bestillinger på både jule- og nytårsmenuerne, men vi har plads til endnu flere, så kontakt os endelig for yderligere information. Start eventuelt med at se mere på vores hjemmeside: nielsbuggeskro.dk, slutter Thomas Damgaard.
tekst af Jesper Bøss - www.kommariet.dk