Serge Deble

I en tidlig alder startede Serge Deble at spille fodbold på akademiet hos ASEC Mimosas i Abidjan, hvor den ivorianske angriber også er vokset op. Det spirende talent fik den engelske klub Charlton til at hente Serge Deble i 2008, men problemer med opholds- og arbejdstilladelsen gjorde, at angriberen aldrig kom i kamp for holdet fra sydøst London.

I starten blev Serge Deble udlejet til først Angers og senere Nantes i Frankrig, men i 2012 blev han og Charlton i stedet enige om at ophæve samarbejdet, så Deble kunne søge lykken andetsteds. Det sendte den ivorianske angriber til russisk fodbold, hvor han både nåede at repræsentere klubberne FK Khimki og SKA Khabarovsk uden den store succes inden han i 2013 skiftede til armensk fodbold og FC Shirak.

Her blev han topscorer og stor profil med 17 mål og 13 assists i sin første sæson, men klubben kom i økonomisk krise og var nødsaget til at skille sig af med Deble efter bare et år. Den mulighed udnyttede Viborg FF, der i sommeren 2014 skrev kontrakt med angriberen.

Her blev Deble også hurtigt en profil og publikumsyndling i domkirkebyen, og i sin første sæson i VFF var han stærkt medvirkende til den suveræne oprykning til Alka Superligaen, da Deble stod for 15 fuldtræffere i sæsonen. I sin første sæson i Alka Superligaen blev det til fem mål og otte assists fra ivorianeren.

Spillernavn:
Serge Deble
Nummer:
28
Fødselsdato:
01/10-1989
Nationalitet:
Ivorianer
Position:
Angriber
 

 

Udebanetur til Århus

Udebanetur til Århus

Der venter en ualmindeligt spændende returkamp i Århus på søndag,...

20 år med golf for partne...

20 år med golf for partnernetværket

Banerne stod snorlige, og der var sol på himlen, da Viborg FF for...

Vi har brug for din mening

Vi har brug for din mening

Alka Superligaen og klubberne gennemfører igen i år en fælles til...SØN D. 28/05 KL. 18.00
Sted: Ceres Park

 
28/05: AGF (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk