Hos Viborg F.F. Professionel Fodbold A/S tilbyder vi jer et unikt partnerprogram, hvor jeres virksomhed har mulighed for at styrke relationerne til jeres samarbejdspartnere, deltage i et stærkt forretningsnetværk, få jeres navn og brand bragt tydeligt ud og – ikke mindst – gøre en forskel for sporten, byen, kulturen og jeres medarbejdere.

Når I har valgt at blive partner hos Viborg F.F. Professionel Fodbold, åbnes dørene til et partnerprogram, hvor jeres virksomhed får adgang til et unikt B2B-netværk med mere end 300 virksomheder. Gennem mange år har det været byens stærkeste erhvervsforum, hvor virksomheder møder hinanden på kryds og tværs og mange kontakter knyttes - både personlige og professionelle.

Indenfor partnerprogrammet tilbydes du en effektiv eksponering. Viborg F.F. har stor bevågenhed fra medierne, og der er stor brandingmæssig værdi i at blive stillet i forbindelse med klubben. Tøj, events, levende reklamebander, storskærme, kampprogram, aviser og en meget velbesøgt hjemmeside er kun eksempler på jeres muligheder.

Som partner tilbydes I en spændende række kulturelle oplevelser i selskab med Viborg F.F. og andre virksomheder i netværket. Gennem årene har vi været på mange gode rejser, til koncerter med verdensstjerner, golfarrangementer og mange sjove events. Og sidst men ikke mindst vil dit partnerskab hos Viborg F.F. være med til, at der spilles topfodbold i Viborg - en uvurderlig kilde for hele byen!

Har du lyst til at høre nærmere om muligheden for at blive samarbejdspartner, kan du kontakte Viborg F.F. og en af vores sælgere vil invitere dig på et besøg eller komme forbi din virksomhed.


KONTAKTPERSONER

Direktør Morten Jensen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Tlf. 86601066
Salgskonsulent
Salgskonsulent
Michael Kjær
Kim Foged
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf. 27790704
Tlf. 20822233

 

 

VFF-spinner i shoppen

VFF-spinner i shoppen

Vi er hoppet med på fidget spinner-bølgen og har fået lavet vores...

Ny VFF-avis på gaden

Ny VFF-avis på gaden

Viborg FF har netop udgivet en ny udgave af vores egen avis, som ...

Sæsonkort 2017/2018

Sæsonkort 2017/2018

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson, lige...SØN D. 06/08 KL. 14.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
30/07: Thisted FC (U)
06/08: EFB (H)
09/08: Silkeborg KFUM (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk