fo

Viborg FF kan med glæde meddele, at der er indgået en ny partnerskabsaftale med Andelskassen, der blandt andet betyder, at Andelskassen bliver strategisk partner i Viborg FF de næste to år.

Filialdirektør hos Andelskassen i Viborg, Tage Malling, udtaler:

-Som et lokalt pengeinstitut er det afgørende for os, at vi kan medvirke til vækst og trivsel i vores by, og dertil hører naturligvis også et blomstrende idrætsliv. Jeg er overbevist om, at vi ved at markedsføre os sammen med Viborg FF, kan opnå rigtig meget synergi og dermed en positiv forretningsmæssig udvikling for vores bank.

-Jeg ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde med Viborg FF, og tror på, at vi med vores økonomiske indsprøjtning kan være med til både at styrke økonomien og sikre en god pointhøst.

Viborg FF ser ligeledes frem til at styrke partnerskabet med Andelskassen, og den nye aftale vækker naturligvis glæde hos direktør Morten Jensen:

-Der er ingen tvivl om, at denne aftale har enorm betydning for vores klub og virksomhed. Andelskassen har i mange år været en stærkt og loyal partner, og nu vi ser frem til at styrke samarbejdet yderligere. Vi er overbeviste om, at denne nye aftale vil være med til at skabe vækst for både Andelskassen og for Viborg FF.

Som en del af den nye aftale vil Andelskassens logo blandt andet blive eksponeret på hjemmebanetrøjerne og på hele hovedtribunen på Energi Viborg Arena de kommende to år.

Fodbold og fadøl med Nord...

Fodbold og fadøl med NordicBet

Hovedsponsoren for 1. division er NordicBet, og de inviterer til ...

Ny VFF-avis på gaden

Ny VFF-avis på gaden

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...LØR D. 28/04 KL. 15.30
Sted: Energi Viborg Arena

 
28/04: Vejle (H)
05/05: Vendsyssel (U)
12/05: EFB (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk