Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i Viborg FF. Det handler om at kombinere opbakning, forretning og fornøjelse, lyder det fra indehaver John Laursen.

Jørgen Laursen A/S er en af byens ældste bilforretninger. Virksomheden blev, som navnet antyder, stiftet af Jørgen Laursen. Det var tilbage i 1977 – altså for efterhånden 42 år siden. I dag er det sønnen John Laursen, der står i spidsen for bilforretningen, der udover afdelingen på Gl. Skivevej i Viborg også har afdelinger i Skive og Aars.

Siden virksomhedens start har Viborg FF altid haft en stor plads i hjertet – både for Jørgen, der i dag er gået på pension, og for John.

- Jeg har altid været tosset med fodbold, og særligt Viborg FF, hvor jeg selv spillede, siden jeg var en lille knægt. Samtidig har det også altid været naturligt at bakke op om Viborg bys udvikling, og her spiller både fodbold og håndbold en væsentlig rolle. Derfor er vi selvfølgelig partnere i klubben, og det har været på platinniveau de sidste mange sæsoner, fortæller John Laursen.

- Det er en blanding af at bakke op om den klub, man holder af, og kombinere det med forretning og fornøjelse. Det er også en slags frirum at tage til kampene, hvilket jeg sætter utroligt stor pris på. Vi tager som regel afsted hele familien og nyder det allesammen, fortæller John, der glæder sig til dette forår.

- Jeg kan stadig huske den skrækkelige kamp mod FC Helsingør, hvor vi rykkede ud af Superligaen. Det er snart to år siden, men den nager stadig. Det var en surrealistisk oplevelse, og jeg glemmer den først helt, når vi er tilbage i Superligaen til sommer. Det glæder jeg mig vanvittig meget til, slutter John Laursen.

Tekst: Jesper Bøss - www.kommariet.dk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk