KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders Winther i spidsen – har opgraderet deres partnerstatus hos Viborg FF, så virksomheden nu er platinpartner. En opgradering tegnet med et grønt fodboldhjerte, men som også forretningsmæssigt giver rigtig god mening for virksomheden.

Johnny Helledie og Anders Winther har begge spillet for VFF. Johnny i en kort periode på halvandet år med start i 2003, mens Anders Winther i perioden fra 1996 til 2004 spillede mere end 200 kampe i den grønne trøje. I dag har de sammen virksomheden KJ Engros, der har specialiseret sig i handel med varebiler, og som i mange år har været partner i Viborg FF. Virksomheden har hjemme på Gørtlervej 1 i Viborg.

- Vi har været partner i Viborg FF stort set siden, vi startede virksomheden i 2005. Vi elsker fodbold og nyder at komme på stadion, så det er et sponsorat, der først og fremmest er tegnet med hjertet og for at bakke op om klubben, der måske er byens mest markante brand og med til at sætte Viborg på landkortet. Klubben er af meget stor værdi for vores by, og det er vigtigt at bakke op omkring, fortæller Johnny.

Stærkt og værdifuldt erhvervsnetværk

KJ Engros har opgraderet sit sponsorat, så virksomheden nu er platinpartner til 200.000 kroner om året. Et flot beløb, der forretningsmæssigt alligevel giver rigtig god mening for virksomheden.

- Udover at bakke op om klubben og nyde fodboldoplevelserne på stadion er vi blevet en etableret del af et stærkt og værdifuldt erhvervsnetværk, som vi nyder stor gavn af, og som også kaster forretninger af sig. Så det gavner helt sikkert vores virksomhed at være en del af Viborg FF, fastslår Anders, der også glæder sig over, at fordelene ved at være partner de seneste år er blevet endnu mere markante.

Begejstrede for ekstra-oplevelserne

- Vi er meget begejstrede for det nye partnerkoncept, der også indeholder mange gode og anderledes oplevelser, blandt andet foredrag, landskampe, koncerter og fodbold i udlandet. Det er tiltag, som vi sætter rigtig stor pris på, fastslår Anders, der suppleres af Johnny.

- Kommercielt synes jeg, at VFF er inde i en spændende udvikling, hvor man fornemmer, at man hele tiden bygger på og skaber mere og mere for partnerne.

- Nu skal den udvikling så bare lige understøttes af, at den forhåbentligt snart står på Superliga-fodbold igen. Men det tror jeg på. Holdet virker som det bedste i NordicBet Ligaen, så lad os håbe, at det lykkes, slutter Johnny Helledie.

Tekst af Jesper Bøss, www.kommariet.dk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk