fo

Viborg tabte dagens hjemmekamp mod AGF med 4-2 efter et opgør, hvor de grønne ellers kom tidligt foran 2-0, men formøblede føringen og måtte derfor gå fra banen uden point.

Fra kampens start antog spillet en livlig karakter. Få minutter inde i opgøret var Serge Deble, med en afslutning fra en spids vinkel, således tæt at åbne målscoringen, og efterfølgende var de århusianske gæster, via hurtige omstillinger, en håndfuld gange nær ved at komme til åbne chancer.

I takt med at kampen skred frem, satte udeholdets sig gradvist mere og på spillet, hvilket kastede flere halve chancer af sig, men, heldigvis for de fremmødte Viborg-fans, forblev stillingen 0-0.

I første halvlegs sidste kvarter blev der for alvor skruet op for dramatikken. I det 36. minut tabte AGF bolden på Viborgs banehalvdel, hvilket prompte blev straffet af hjemmeholdet. Serge Deble førte flot bolden frem, og fandt, med en skarp aflevering, Søren Frederiksen, der brød igennem AGF-forsvaret og sikkert sendte sit 5. sæsonmål i nettet. Blot 7 minutter senere slog Viborg-offensiven til igen, da Jonas Kamper, med en præcis dybdebold, spillede Jeppe Curth fri, hvorefter den rutinerede angriber kvitterede ved køligt at score til 2-0. Det var dog ikke slut endnu. I det 45. minut mistede VFF således bolden foran eget felt, og den endte for fødderne af AGF´s Mustapha Bundu, som, uden chance for Peter Friis, sendte 2-1- reduceringen i nettet.

AGF kom klart bedst ud til anden halvleg. Flere gange var udeholdet tæt på at bringe balance i målregnskabet, og efter 60 minutter gik den ikke længere for Johnny Mølbys tropper. Mustapha Bundu slap igennem i højre side og lagde bolden ind til Danny Olsen, der kynisk sendte udligning i mål.

I kølvandet på scoringen vedblev AGF med at presse, og i det 68. minut gav det pote. VFF tabte bolden langt oppe på banen, hvilket resulterede i en omstilling til gæsterne som Elmar Bjarnason, efter forarbejde af Kasper Junker, omsatte til et 3-2-mål.

I slutminutterne jagtede viborgenserne den udlignende scoring. De lykkedes med at spille sig frem til farlige situationer, men den sidste skarphed manglede, og i stedet var det AGF, der fik målnettet til at blafre, da Stephan Petersen, efter et kontraangreb i overtiden, sparkede bolden over stregen til slutresultatet 4-2 i AGF-favør.

Viborg FF-AGF

1-0  Søren Frederiksen (36.)

2-0  Jeppe Curth (43.)

2-1 Mustapha Bundu (45.)

2-2 Danny Olsen (60.)

2-3 Elmar Bjarnason (68.)

2-4 Stephan Petersen (95.)

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen-Jeppe Curth, Serge Deble

 Indskiftninger

Mikkel Vestergaard for Jeppe Curth (70.)

Jung Bin Park for Jonas Kamper (74)

Christian Sivebæk for Alexander Jakobsen (87.)

Kort

Gult: Jonas Kamper

Tilskuertal

5749

 

 

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...



Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk