fo

VFF sejrede 2-1 i dagens dramatiske hjemmekamp mod AaB, hvor Søren Reese og Serge Deble sikrede viborgenserne de 3 point.

VFF kom godt ud til kampen og fik sat sig på spillet samt kreeret flere scoringsmuligheder. Først havde Jonas Thorsen et godt forsøg fra kanten af feltet, og i to sekvenser var Jeppe Curth få centimeter fra at heade Viborg i front, men de sidste marginaler var ikke med den rutinerede angriber. I den modsatte ende kom AaB ligeledes til en mængde chancer, men stærkt forsvarsspil og gode redninger fra Peter Friis forhindrede gæsterne i at score.

VFF´erne fortsatte det gode spil, i takt med at kampen skred frem, og i det 20. minut kom forløsningen. Alexander Jakobsen fandt Søren Reese med et indlæg, og den unge midterforsvarer kvitterede for den præcise aflevering ved sikkert at heade bolden i mål. AaB forsøgte i de følgende minutter at ligge pres på hjemmeholdet, men VFF-defensiven stod godt imod.   

I halvlegens sidste kvarter var de rødstribede gæster stadig mest på bolden, men lykkedes ikke med at dirke et veldisciplineret Viborg-forsvar op, og stillingen ved pausen var derfor 1-0 til Viborg.

Fra anden halvegs start fik Johnny Mølbys tropper taget brodden af AaB-presset. Samtidig havde VFF´erne dog svært ved for alvor at blive farlige offensivt, og i det 60. minut fik gæsterne udlignet, da Jakub Sylvestr sikkert omsatte et straffespark til mål.

I kølvandet på scoringen anlagde det nordjyske udehold et tungt pres på hjemmeholdet, og i lange perioder havde VFF´erne således svært ved at komme ud af eget felt, men til trods for flere store AaB-chancer udeblev føringsmålet.

I slutminutterne vedblev aalborgenserne med at presse på, og de kunne med rette have bragt sig i front, men skarpheden manglede, og til stor jubel for hjemmeholdets fans var det i stedet Serge Deble, der i modsatte ende fik målnettet til at blafre, da han, 4 minutter før tid, sendte en returbold indover stregen. I overtiden jagtede gæsterne den udlignende scoring og måtte blandt andet se et forsøg prelle af på træværket, men mere blev det ikke til, og Viborg-spillerne kunne derfor gå fra banen med en 2-1-sejr og 3 vigtige point i bagagen.

Viborg FF- AaB

1-0   Søren Reese (20.)   

1-1 Jakub Sylvestr (60.)

 2-1 Serge Deble (86.)  

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen-Jeppe Curth, Mate Vatsadze

Indskiftninger

Serge Deble for Jeppe Curth (60.)

Jung Bin Park for Mate Vatsadze (80.)

Christian Keller for Alexander Jakobsen (89.)

Kort

Gult: Erik Moberg, Christian Keller

Tilskuertal

5501 

Nyt merchandise

Nyt merchandise

Vi har fået nyt tøj til de mindste fans i merchandiseshoppen på V...

Tilmelding til fodboldskol...

Tilmelding til fodboldskoler

Der er åbent for tilmelding til sommerens fodboldskoler hos Vibor...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...TOR D. 29/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/03: Skive (H)
02/04: FC Roskilde (H)
08/04: Nykøbing FC (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk