VFF led forårets første nederlag lørdag eftermiddag, da Lyngby med en tidlig scoring i anden halvleg sikrede sejren på 1-0.

Fra kampens start var Lyngby mest på bolden, men et velorganiseret Viborg-forsvar holdte hjemmeholdet fra åbne chancer. I modsatte ende lykkedes det VFF´erne at komme til opgørets første reele mulighed, da Mate Vatsadze blev spillet fri efter godt forarbejde af Alexander Jakobsen, men skarpheden svigtede georgieren.

Efterhånden som kampen skred frem vedblev Lyngby med at være mest på bolden, alt imens begge hold stadig havde svært ved et skabe chancer. I det sidste kvarter af halvegen kom spillet til at bølge mere frem og tilbage, men hverken ude- eller hjemmehold kom til større muligheder, og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

Blot to minutter inde i anden halvleg fik Lyngby hul på målbylden, da David Boysen løftede bolden ind i feltet til Jeppe Brandrup, der flugtede bolden ind bag en chanceløs Peter Friis. Efter scoringen livede kampen væsentligt mere op, og VFF kom til flere gode muligheder. Først var Alexander Jakobsen tæt på med et drilsk skud fra kanten af feltet, og på det efterfølgende hjørnespark fik Mate Vatsadze en fin hovedstødschance, der ,desværre for de medrejsende fans, ikke blev udnyttet. Det var dog ikke kun viborgenserne, der kom til chancer, og Peter Friis måtte i Viborg-målet diske op med flere gode redninger for at holde gæsterne inde i kampen.

I takt med at minutterne gik, faldt kampen en anelse i tempo, og som resultat heraf kom begge mandskaber, bortset fra en stor mulighed til David Boysen, kun til en håndfuld halve chancer

I slutminutterne jagtede VFF en udlignende scoring, og blandt andet midterforsvarer Erik Moberg blev sendt frem, men et sammentømret Lyngby-forsvar lukkede godt ned for gæsternes offensiv, og opgøret endte derfor med en fortjent 1-0 sejr til hjemmeholdet.

Lyngby BK- Viborg FF

1-0   Jeppe Brandrup (47.)

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Erik Moberg, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Alexander Jakobsen, Jeppe Grønning, Søren Frederiksen-Jeppe Curth, Mate Vatsadze

Indskiftninger

Jacob Dehn for Søren Reese (55.)

Jung Bin Park for Mate Vatsadze (65.)

Christian Sivebæk for Jeppe Curth (80.)

Kort

Gult: Alexander Jakobsen

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk