VFF spillede 1-1 mod OB i sæsonens sidste hjemmekamp efter et opgør, hvor de grønne tidligt kom i front, men et kvarter før tid fik gæsterne fortjent udlignet.  

Fra kampens sad OB tungt på boldbesiddelsen og kom også frem til en håndfuld åbne chancer. Blandt andet blev Rasmus Jönsson spillet fri i VFF´s felt, men en flot redning fra Peter Friis forhindrede svenskeren i at score, og i stedet var det VFF, der få øjeblikke senere kunne bringe sig i front. Jonas Kamper sendte et indlæg i feltet fra højre side og fandt Søren Frederiksen, der sikkert headede bolden i nettet.

Efter scoringen kom viborgenserne gradvist bedre med i kampen, men hjemmeholdet smed stadig væk for mange bolde væk, hvilket betød at OB stadig sad på spillet uden dog, at komme til større chancer. En enkelt gang var Johnny Mølbys tropper tæt på at kunne fordoble føringen, da Serge Deble slap alene igennem, men desværre for de fremmødte fans reddede Sten Grytebryst i OB-målet.

I det sidste kvarter af første halvleg vedblev gæsterne med at dominere, men ineffektivitet prægede fortsat fynboernes spil. I den modsatte ende kom VFF ikke frem til mange muligheder, dog var Jonas Kamper, kort før pausefløjt, få centimeter fra at øge til 2-0, da han trykkede af fra kanten af feltet, men hans blev tog overliggeren, og spillerne kunne derfor gå mod omklædningsrummene ved stillingen 1-0 i Viborg-favør.

VFF kom godt ud til anden halvleg og forsøgte at ligge pres på OB, men hurtigt antog kampbilledet samme karakter som i størstedelen af opgørets første periode, hvilket med andre ord betød, at VFF havde særdeles svært ved at holde på bolden, alt imens udeholdet ikke formåede få omsat sit overtag i boldbesiddelse til mål.  

I takt med at minutterne gik, blev OB-dominansen mere og mere markant. VFF havde i lange perioder svært ved at komme ud af eget felt, og efter 75. minutter gik den ikke længere. Jens Thomasen fik for meget plads uden for Viborg-feltet, hvilket han udnyttede maksimalt og sparkede udligningen i mål.

 Som modsvar på udligningen forsøgte VFF´erne i slutminutterne at ligge tryk på OB. Få minutter før tid fik Kristoffer Pallesen muligheden for at udligne, men afsluttede over fra en position tæt under mål, og kampen endte derfor uden vinder.

Viborg FF-Odense Boldklub

1-0   Søren Frederiksen (7.)

1-1 Jens Thomasen (75.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Søren Frederiksen, Jeppe Grønning, Christian Keller, Jonas Kamper-Serge Deble, Christian Sivebæk

Indskiftninger

Aleksandar Stankov for Christian Sivebæk (70.)

George Fochive for Jeppe Grønning (81.)

Kort

Gult: Aleksandar Stankov

Tilskuertal

2710

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk