fo

VFF tog en særdeles vigtig sejr i dagens udekamp mod Horsens, hvor først Serge Deble med en god fuldtræffer, og senere Christian Sivebæk med et flot udført frispark sikrede en 2-1-sejr, og dermed tre tiltrængte point hjem til domkirkebyen.

Viborg kom godt ud til opgøret. Flere gange i de indledende minutter formåede VFF´erne, og i særdeleshed Serge Deble, at true Horsens-målet. Blandt andet var den livlige ivorianer få øjeblikke inde i opgøret tæt på at finde en fri Aleksandar Stankov i feltet, alt imens samme Deble fik en åben scoringsmulighed, da Søren Frederiksen, efter flot forarbejde, sendte et indlæg ind imod hurtigløberen, men desværre for de medrejsende fans flugtede Deble forbi mål.

 

I takt med at kampen skred frem, kom Horsens en anelse bedre med, men VFF dominerede fortsat spillet, og efter 21 minutter gav det pote. Et indkast blev sendt i feltet, hvor den af omveje endte for fødderne af den velspillende Serge Deble, der sikkert huggede bolden i kassen til en velfortjent 1-0-føring.

 

Efter en halvtimes spil var Christian Sivebæk tæt på at heade et indlæg fra Kristoffer Pallesen i nettet, men Horsens-målmand Nicklas Dannevang fik med nød og næppe pareret. I den resterende tid af halvegen kom hjemmeholdet en anelse bedre med. Horsens forsøgte at stresse viborgenserne gennem et højt pres, men Viborg stod godt imod, og stillingen ved pausen var således 1-0 i Viborg-favør

 

Fra anden halvlegs start forsatte Johnny Mølbys tropper de gode takter og vedblev med at være spilstyrende, og 9 minutter inde i opgørets anden periode blev udeholdets føring fortjent fordoblet. Et godt stykke uden for Horsens felt fik VFF tilkendt et frispark, og dette tog Christian Sivebæk sig af på bedste vis, da han, med et præcist spark, gjorde det til 2-0.  

 

Som modsvar på scoringen skruede det gulklædte hjemmehold op for presset, og Viborg blev i længere perioder trykket helt ned i eget felt. Det lå i luften, og i det 73. minut kom reduceringen, da VFF ikke fik clearet bolden ordentligt, hvilket Hallur Hansson straffede ved kynisk at udplacere Peter Friis i Viborg-målet.

 

I det sidste kvarter af kampen fik gæsterne fra domkirkebyen gradvist taget brodden af Horsens-presset, og derfor kunne forløsningen, efter 93. minutters spil, indtræffe, da slutfløjtet lød, og VFF´erne for første gang i 11 kamp kunne strækker armene mod himmelen og fejre 3 point.

 

AC Horsens-Viborg FF

0-1   Serge Deble (21.)

0-2   Christian Sivebæk (54.)

1-2 Hallur Hansson (73.)

 

Startopstilling

Peter Friis - Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen - Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Christian Keller, Søren Frederiksen - Aleksandar Stankov, Serge Deble

 

Indskiftninger

Jonas Kamper for Serge Deble (72.)

Jung Bin Park for Christian Sivebæk (86.)

matchfacts ach

 

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk