VFF tabte dagens udekamp mod FC København med 4-0 efter et opgør, hvor manglende kynisme og et særdeles stærkt hjemmehold kom til at bestemme udfaldet.

Fra kampens start forsøgte FCK at ligge et pres på Viborg, men en kompakt VFF-defensiv stod godt imod og gjorde således arbejdsbetingelserne svære for hjemmeholdets offensive spillere.  I den modsatte ende gav viborgenserne i flere omgange prøver på deres farlighed, og efter 13 minutter var George Fochive tæt på at bringe De Kløvergrønne i front, da han opfangede en dårlig tæmning fra Jores Okore, men Robin Olsen i FCK-målet stod i vejen.

I takt med at kampen skred frem, fortsatte VFF de gode tendenser, og lykkedes en håndfuld gange med at true københavnerne via kontraangreb, men dog var det alligevel hjemmeholdet, der efter 27 minutter, kunne bringe sig i front. En løs bold fra et Viborg-hjørnespark blev sendt mod Jeppe Grønning, der, desværre for VFF, gled, hvorefter Jan Gregus, på baggrund af et godt løb over mere end 40 meter, udnyttede situationen maksimalt og scorede til 1-0.

Efter scoringen vedblev VFF med at være fint med i opgøret, men nok engang var det FCK, der fik netmaskerne til at blafre, da Kasper Kusk efer 37 minutter trak sig fri udenfor feltet og huggede bolden i mål til pausestillingen 2-0

Johnny Mølbys tropper kom godt ud til anden halvleg og fik lagt et pres på de forsvarende mestre, hvilket kastede flere gode scoringsmuligheder af sig. Blandt andet headede Søren Reese på stolpen efter et hjørnespark, mens Mikkel Rask ligeså kom frem til fine chancer, men de sidste marginaler manglede.

Efterhånden som minutterne gik, genvandt FCK kontrollen med opgøret, og som følge heraf blev Viborg-spillerne tvunget længere tilbage i banen, hvilket gav hjemmeholdet mere plads. Først havde Benjamin Verbic et forsøg på overliggeren, og i det 73. minut gjorde Peter Ankersen det til 3-0, da den hurtige back, fra kanten af feltet, omsatte en frispilning fra Rasmus Falk til en sikker scoring.  

I slutminutterne fortsatte FCK-dominansen, og Viborg havde således i længere perioder svært ved at komme ud af eget felt. 8 minutter før tid sparkede Jan Gregus, fra distancen, kuglen indover streger til 4-0, og da der ikke blev scoret yderligere, endte opgøret med en fortjent sejr til hovedstadsklubben. 

FC København-Viborg FF

1-0   Jan Gregus (27.)

2-0   Kasper Kusk (37.)

3-0   Peter Ankersen (73.)

4-0   Jan Gregus (82.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Jung Bin Park, George Fochive, Jeppe Grønning, Christian Keller, Jonas Kamper-Serge Deble 

Indskiftninger

Aleksandar Stankov for Serge Deble (64.)

Søren Frederiksen for Jung Bin Park (73.)

Mathias Wichmann for Christian Keller (76.)

 

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk