VFF tabte dagens hjemmekamp mod Brøndby IF med 1-2, efter et opgør hvor BIF tidligt kom foran. Efter pausen fik Viborg udlignet, men kort før tid sikrede udeholdet sig sejren.

Fra kampens start lagde Brøndby et aggressivt pres på hjemmeholdet, hvilket kastede flere store chancer af sig. Først headede Hjortur Hermannsson på overliggeren, og få øjeblikke senere kom forløsningen for gæsterne, da Kamil Wilczek modtog bolden midt for mål og med et præcist spark bragte Brøndby i front.

I kølvandet på scoringen vedblev Brøndby med at dominere, men Viborg fik dog dæmmet godt op for gæsternes offensive kræfter. Angrebsmæssigt havde VFF fortsat store problemer med at få spillet til at hænge sammen og formåede derfor ikke, på noget tidspunkt, for alvor at blive farlige.

I første halvlegs sidste kvarter antog kampbilledet en mere lige karakter. Spillet blev centreret om banens midte, alt imens begge mandskaber havde svært ved at komme til åbne chancer. Tættest på en scoring kom VFF´s Søren Frederiksen, da han sendte et giftigt langskud afsted, men bolden gik forbi mål, og spillerne kunne derfor gå til pause ved stilling 0-1.

Blot to minutter inde i anden halvleg lykkedes det Viborg at udligne. Jonas Kamper drev bolden frem i banen, og med en præcis stikning fandt han en fri Christian Sivebæk, som med sit første Superliga-mål for De Kløvergrønne, bragte balance i målregnskabet. Udligningen gav Johnny Mølbys tropper blod på tanden, og VFF´erne fik i flere gange sat udeholdets defensiv på prøve. I den modsatte kom Brøndby samtidig frem til en håndfuld gode afslutninger, men Peter Friis forhindrede bolden i at passere stregen.

Efterhånden som opgøret skred frem, forsatte kampen med at være særdeles livlig. Både ude- og hjemmehold kom frem til fine muligheder, men desværre for de fremmødte Viborg-fans var det de gulklædte gæster, der først formåede at omsætte chancerne til mål; et kvarter før slutfløjt fik Andrew Hjulsager plads udenfor Viborgs felt, og med en velplaceret afslutning gjorde han det til 1-2.

I slutminutterne jagtede VFF endnu en udligning og fik også lagt pres på udeholdet. I flere omgange var indskiftede Aleksandar Stankov tæt på at få målnettet til at blafre, men de sidste marginaler manglede og slutstillingen blev derfor 1-2 til Brøndby.

Viborg FF- Brøndby IF

0-1   Kamil Wilczek (7.)

1-1   Christian Sivebæk (47.)

1-2   Andrew Hjulsager (72.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Søren Frederiksen, Christian Keller, Jeppe Grønning, Jonas Kamper-Jung Bin Park, Christian Sivebæk 

Indskiftninger

Aleksandar Stankov for Christian Sivebæk (73.)

Andreas Bruhn for Jung Bin Park (83.)

Kort

Gult: Peter Friis

Tilskuertal

4311

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk