Viborg tabte dagens særdeles aktionfyldte udekamp mod FC Norsjælland med 4-3 efter et opgør, hvor viborgenserne hele 2 gange fik udlignet, men en overtidsscoring forhindrede De Kløvergrønne i at få point med fra Farum.

Fra kampens start bølgede spillet meget frem og tilbage. VFF fik sendt en håndfuld bolde i feltet, men skarpheden manglede, og i stedet var det hjemmeholdet, der efter 12 minutter kunne bringe sig i front, da Stanislav Lobotka, med en skarp aflevering i dybden, fandt den letbenede Ernest Asante, som sikkert sparkede bolden i mål.

Efter scoringen etablerede FCN et overtag i boldbesiddelse. I første omgang var VFF´erne dygtige til at forhindre hjemmeholdet i at få omsat dette til chancer, men efter 23 minutter skete det, der ikke må ske. Godsway Donyoh opfangede bolden på midten af Viborgs banehalvdel, og med et hurtigt træk brød han igennem viborgenserne midterforsvarer, hvorefter ghaneseren sendte kuglen indover stregen.

I det sidste kvarter af første halvleg vedblev FCN med at dominere, alt imens Johnny Mølbys tropper havde særdeles svært ved at få spillet til at hænge sammen. Dette til trods fik Andreas Bruhn, kort før pausefløjt, chancen for at reducere, da Søren Frederiksen spillede ham fri i modstanderens felt, men desværre for de medrejsende Viborg-fans brændte kantspilleren, og begge mandskaber kunne derfor gå til pause ved stillingen 2-0.

Kampens anden periode startede særdeles dramatisk. Blot 8 minutter inde i halvlegen fik Viborg reduceret, da et indlæg blev forlænget videre til en fri Christian Keller, som kynisk sendte bolden i nettet. Reduceringen gav midtjyderne ny energi, og kun 3 minutter senere kom udligningen. Christian Sivebæk slap igennem til en friløber, da han opsnappede en aflevering mellem to FCN-forsvarere, men inden Sivebæk fik fuldendt sin flotte aktion, blev han nedlagt i feltet og trak herved et straffespark, Søren Frederiksen sikkert omsatte.

I kølvandet på de to hurtige scoringer blev kampen åbnet mere op, og begge mandskaber kom frem til en håndfuld halve chancer. I det 74. minut lykkedes det i midlertidig hjemmeholdet at komme foran endnu engang, da Emiliano Marcondes fik for meget plads udenfor VFF´s felt og derfor kunne sende 3-2-målet forbi Peter Friis.

I slutminutterne jagtede Viborg udligningen, og Søren Frederiksen var tæt på med et hovedstød inden Aleksandar Stankov, i det 89.minut, sparkede en løsbold i mål til 3-3. Dette lignede længe slutresultatet, men dybt inde i overtiden lykkedes det Emiliano Marcondes at score direkte på frispark og dermed sikre hjemmeholdet en sejr på 4-3.  

FC Nordsjælland-Viborg FF

1-0   Ernest Asante (12.)

2-0   Godway Donyoh (23.)

2-1 Christian Keller (54.)   

2-2 Søren Frederiksen (57.)

3-2 Emiliano Marcondes (74.)

3-3 Aleksandar Stankov (89.)

4-3 Emiliano Marcondes (94.)

Startopstilling

Peter Friis-Jacob Dehn, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Andreas Bruhn, Jeppe Grønning, Christian Keller, Jonas Kamper-Søren Frederiksen, Christian Sivebæk

Indskiftninger

Mathias Wichmann for Christian Keller(75.)

Jung Bin Park for Søren Frederiksen (79.)

Aleksandar Stankov for Christian Sivebæk (81.)

Kort

Gult: Jonas Kamper   

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk