fo

VFF tabte fortjent dagens hjemmekamp mod Silkeborg IF med 1-3, efter et opgør hvor ikke meget fungerede for viborgenserne.

Fra kampens start anlagde Silkeborg et aggressivt pres på det grønstribede hjemmehold, og efter kun 3 minutter udmøntede dette sig i en scoring. Davit Skhirtladze modtog bolden på kanten af feltet, og herfra lykkedes det georgieren at bryde igennem VFF´s forsvarskæde, hvorefter han sendte bolden i mål. Efter udeholdets chokstart kom VFF´erne bedre med i opgøret og fik sendt flere giftige indlæg i feltet, men den fornødne skarphed manglede.

17 minutter inde i kampen fik Serge Deble chancen for at udligne, men fra en fri position i modstanderens felt flugtede ivorianeren bolden over mål. Generelt set var VFF mest på bolden, men symptomatisk for hjemmeholdets spil blev Silkeborg-målmand Thomas Nørgaaard aldrig for alvor sat på prøve. I modsatte ende var SIF flere gange tæt på at komme til åbne chancer via omstillinger, og i det 27. minut skete det der ikke må ske. Davit Skhirtladze opfangede bolden lidt udefor feltet, hvor han fik for meget plads og derfor kunne sende sin anden scoring i nettet.

I det sidste kvarter af halvegen forsatte kampbilledet uændret, dog uden nogen af mandskaberne fik bolden over stregen, og spillerne kunne derfor gå til pause ved stillingen 0-2.

Kort inde i anden halvleg var Silkeborg tæt på at komme på 0-3, men Kristoffer Pallesen fik reddet Emil Scheels afslutning på stregen, og få øjeblikke senere fik Johnny Mølbys tropper reduceret, da anfører Mikkel Rask steg op i de lille felt og headede en løs bold i kassen efter et hjørnespark. Denne stilling holdte dog ikke længe, eftersom Davit Skhirtladze, blot 3 minutter efter reduceringen, satte sidste fod på et effektivt kontraangreb og dermed fuldendte sit hattrick.

Som modsvar på scoringen forsøgte De Kløvergrønne at etablere et pres ned mod Silkeborg-målet, og de fik også hurtigt et overtag i forhold til boldbesiddelsen, men skarpheden og dermed også målchancerne udeblev.  

I slutminutter fortsatte hjemmeholdet jagten på en reducering, men uden større succes og opgøret endte derfor 1-3 til gæsterne fra Silkeborg.

Viborg FF-Silkeborg IF

0-1   Davit Skhirtladze (3.)

0-2   Davit Skhirtladze (28.)

1-2 Mikkel Rask (52.)

1-3 Davit Skhirtladze (55.)

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Mikkel Rask, Søren Reese, Kristoffer Pallesen-Andreas Bruhn, Jeppe Grønning, Jonas Kamper-Jung Bin Park, Serge Deble

Indskiftninger

Søren Frederiksen for Jonas Thorsen (35.)

Donny Gorter for Mathias Wichmann (58.)

Aleksandar Stankov for Jung Bin Park (61.)

Kort

Gult: Søren Frederiksen, Jung Bin Park

Tilskuertal

3310

 

Nyt merchandise

Nyt merchandise

Vi har fået nyt tøj til de mindste fans i merchandiseshoppen på V...

Tilmelding til fodboldskol...

Tilmelding til fodboldskoler

Der er åbent for tilmelding til sommerens fodboldskoler hos Vibor...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...TOR D. 29/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/03: Skive (H)
02/04: FC Roskilde (H)
08/04: Nykøbing FC (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk