VFF spillede 0-0 i dagens hjemmekamp mod FC København efter et opgør, der i lange perioder var præget af FCK-dominans, men en stærk organisation holdte gæsterne fra at lave mål. Offensivt var VFF flere gange tæt på at score, men den sidste skarphed manglede.

Fra kampens start lagde gæsterne fra hovedstaden en tungt på Viborg. Via aggressivt presspil stressede FCK Johnny Mølbys tropper til gentagende opspilsfejl, der dog ikke blev straffet af københavnerne. Generelt stod der FCK på det meste, mens VFF kun i korte glimt fik truet udeholdets mål.

Efterhånden som kampen skred frem vedblev FCK med at presse. Et hav af indlæg blev sendt i feltet, og i flere tilfælde var det blot små marginaler, der forhindrede en FCK-scoring, alt imens Viborg fortsat havde svært ved at få spillet til at flyde. Dette til trods var Jung Bin Park 30 minutter inde kampen tæt på at bringe hjemmeholdet foran, da Christian Keller sendte ham alene igennem med Robin Olsen i FCK-målet, men hans afslutning prellede af på overliggeren.   

I første halvlegs sidste kvarter fik hjemmeholdet opbygget et spilovertag. FCK fik kun lov at komme til et minimum af chancer, og i den modsatte ende var Serge Deble og Jung Bin Park konstante kilder til uro. I halvegens døende minutter var Serge Deble endda uhyre tæt på at score, da han pillede bolden fra Mathias ”Zanka” Jørgensen, hvorefter han desværre måtte se stolpen stå i vejen for hans scoringsforsøg.

Efter pausen skruede FCK for alvor op for presset. Hovedstadsklubben fik lukket ned for VFF´s trusler offensivt, og samtidig fik sjællænderne spillet sig frem til flere 100 procents chancer. Blandt andet måtte Peter Friis diske op med en flot redning på et forsøg fra Thomas Delaney, og kort efter fik Mikkel Rask kun med nød og næppe forhindret Rasmus Falk i at score.

I takt med at tiden gik, fortsatte FCK-presset med at være massivt, men et godt organiseret hjemmehold gjorde arbejdsbetingelserne svære for gæsternes offensivspillere, der ikke kom frem til åbne muligheder.

I slutminutterne pressede FCK´erne stadig hårdt på, uden at dette dog udmøntede sig i andet end halve chancer. Kun en enkelt gang var udeholdet for alvor tæt på at bringe sig i front, da Andrija Pavlovic fik hovedet på et hjørnespark, men en stærkt spillende Peter Friis sørgede for at bolden ikke fik lov at passere stregen, og kampen endte derfor 0-0.

Viborg FF-FC København

0-0

Startopstilling

Peter Friis-Jonas Thorsen, Søren Reese, Mikkel Rask, Kristoffer Pallesen-Jung Bin Park, George Fochive, Jeppe Grønning, Christian Keller, Jonas Kamper-Serge Deble

Indskiftninger

Andreas Bruhn for Jung Bin Park (64.)

Christian Sivebæk for Serge Deble (72.)

Kort

Gult: Jung Bin Park

Tilskuertal

4137 

Vinder af Klub 96’s tips...

Vinder af Klub 96’s tipskonkurrence

I løbet af forårssæsonen har 24 virksomheder fra Klub 96-netværke...

Tak for støtten - Topline

Tak for støtten - Topline

I den sidste del af sæsonen købte seks lokale sponsorer eksponeri...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
12/08: FC Helsingør (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk