fo

Dagens lokalbrag sluttede målløst, efter en kamp hvor Viborg leverede en særdeles flot præstation, men hvor den sidste og afgørede skarphed ligeledes manglede.

Fra kampens start bølgede spillet frem og tilbage. Både udehold- samt hjemmehold ville frem i banen, og specielt VFF formåede at blive farlige i de første minutter. Ved flere lejligheder sendte Viborg-spillerne giftige indlæg i feltet, og kort inde i opgøret brød Serge Deble igennem FCM´s forsvar, uden dette dog resulterede i noget føringsmål.

I takt med at opgøret skred frem, fik vestjyderne et overtag i boldbesiddelse, alt imens VFF i højere grad satsede på kontraspillet. Til trods for den megen tid på bolden havde FCM dog, grundet en stærk Viborg-defensiv, svært ved at komme frem til chancer.

I første halvlegs sidste kvarter var Johnny Mølbys tropper i flere omgange tæt på at bringe sig i front. 10 minutter før pausen blev Jonas Kamper spillet fri af Jung Bin Park, og få øjeblikke senere var Park igen på spil, da sydkoreaneren, efter et par korte træk, brød igennem i FC Midtjyllands højre side, men hans afslutning gik, desværre for de fremmødte Viborg-fans, forbi mål, og stillingen ved pausen var derfor 0-0.

FCM forsøgte fra anden halvlegs start at etablere et pres på hjemmeholdet. Dette kastede et overliggerskud fra Rilwan Hassan af sig, men generelt stod VFF-defensiven godt imod. I den modsatte ende manglede de kløvergrønne de sidste marginaler for for alvor at blive farlige.

Efterhånden som minutterne gik, kom Viborg bedre med i spillet. I en længere periode fik mandskabet fra domkirkebyen lagt et tungt pres på FC Midtjylland, og blandt andet Jonas Thorsen samt Serge Deble formåede at true fusionsklubbens mål, men symptomatisk for kampens forløb udeblev den fornødne skarphed.

I opgørets sidste kvarter anlagde udeholdet et pres på VFF, og naboerne fra vest var en håndfuld gange tæt på at bringe sig foran. Den største chance kom i dommerens overtid, da Filip Novak var millimeter fra at sende kuglen indover stregen som følge af et fladt indlæg, men målet kom ikke, og derbyet endte derfor uden vinder.  

Viborg FF- FC Midtjylland

0-0

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, George Fochive, Jeppe Grønning, Oliver Thychosen-Serge Deble, Jung Bin Park

Indskiftninger

Søren Frederiksen for Oliver Thychosen (5.)

Jeppe Curth for Jung Bin Park (84.)

Christian Sivebæk for Serge Deble (92.)

Kort

Gult: George Fochive

Tilskuertal

6043

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk