fo

Viborg sejrede hele 5-1 i dagens udekamp mod Silkeborg efter et opgør, hvor hjemmeholdet ellers startede med at have overtaget, men VFF fik kæmpet sig ind i kampen, og med to scoringer i første halveg samt tre i anden sikrede viborgenserne sig sæsonens hidtil største sejr.

Fra kampens start ville begge hold frem i banen, men specielt VFF havde svært ved at blive farlige. I den modsatte ende fik Silkeborg sendt en håndfuld giftige bolde i feltet, der dog, heldigvis for de fremmødte Viborg-fans, ikke blev omsat til mål.

Efterhånden som minutterne gik, fik viborgenserne bedre fat i kampen og kom også frem til en håndfuld gode afslutninger, alt imens Jung Bin Park og Serge Deble var konstante kilder til uro i Silkeborg-forsvaret. Defensivt stod VFF godt organiseret og gjorde arbejdsbetingelserne svære for hjemmeholdets offensive spillere.

I det 32. minut kom forløsningen. En løs bold efter et frispark endte for fødderne af anfører Mikkel Rask, der køligt sparkede bolden i kassen. Kort før pausen var Mikkel Rask igen på spil. Et hjørnespark blev ikke clearet ordenligt, og fra distancen huggede midterforsvaren kuglen utageligt ind bag Jens Rinke i Silkeborg-målet.

Viborg kom ud til anden halvleg som lyn og torden. Tre minutter inde i halvlegen drev Oliver Thychosen bolden frem, og efter bandespil med Jung Bin Park sendte Viborgs nummer 9 sin anden sæsonscoring indover stregen. Blot et minut senere blafrede netmaskerne igen. Nok engang fik Park lagt bolden af, denne gang til Jonas  Kamper, der kynisk gjorde det til 4-0. Efter de to hurtige scoringer var det i flere omgange tæt på at blive 5-0, men de sidste marginaler manglede.

I takt med at halvlegen skred frem, skruede Johnny Mølbys tropper lidt ned for tempoet, og Silkeborg kom derfor mere med i opgøret. Ved flere lejligheder var hjemmeholdet tæt på en reducering, men gode redninger fra Peter Friis forhindrede de rødklædte i at score.

6 minutter før tid kom Jonas Kamper for anden gang på måltavlen, da et hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe, hvorfra den rutinerede kantspiller uden problemer kunne heade bolden i mål. I det 88. minut fik Andreas Albers reduceret på et straffespark begået af Kristoffer Pallesen, men mere blev det ikke til, og Viborg-spillerne kunne derfor gå fra banen med en særdeles fortjent 5-1 i rygsækken.

Silkeborg IF-Viborg FF

0-1   Mikkel Rask (32.)

0-2   Mikkel Rask (41.)

0-3   Oliver Thychosen (48.)

0-4   Jonas Kamper (49.)

0-5   Jonas Kamper (84.)

1-5 Andreas Albers (88.)

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Christian Keller, Jeppe Grønning, Oliver Thychosen-Serge Deble, Jung Bin Park

Indskiftninger

George Fochive for Christian Keller (13.)

Jeppe Curth for Jung Bin Park (74.)

Mathias Wichmann for Oliver Thychosen (77.)  

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk