Viborg sejrede hele 5-1 i dagens udekamp mod Silkeborg efter et opgør, hvor hjemmeholdet ellers startede med at have overtaget, men VFF fik kæmpet sig ind i kampen, og med to scoringer i første halveg samt tre i anden sikrede viborgenserne sig sæsonens hidtil største sejr.

Fra kampens start ville begge hold frem i banen, men specielt VFF havde svært ved at blive farlige. I den modsatte ende fik Silkeborg sendt en håndfuld giftige bolde i feltet, der dog, heldigvis for de fremmødte Viborg-fans, ikke blev omsat til mål.

Efterhånden som minutterne gik, fik viborgenserne bedre fat i kampen og kom også frem til en håndfuld gode afslutninger, alt imens Jung Bin Park og Serge Deble var konstante kilder til uro i Silkeborg-forsvaret. Defensivt stod VFF godt organiseret og gjorde arbejdsbetingelserne svære for hjemmeholdets offensive spillere.

I det 32. minut kom forløsningen. En løs bold efter et frispark endte for fødderne af anfører Mikkel Rask, der køligt sparkede bolden i kassen. Kort før pausen var Mikkel Rask igen på spil. Et hjørnespark blev ikke clearet ordenligt, og fra distancen huggede midterforsvaren kuglen utageligt ind bag Jens Rinke i Silkeborg-målet.

Viborg kom ud til anden halvleg som lyn og torden. Tre minutter inde i halvlegen drev Oliver Thychosen bolden frem, og efter bandespil med Jung Bin Park sendte Viborgs nummer 9 sin anden sæsonscoring indover stregen. Blot et minut senere blafrede netmaskerne igen. Nok engang fik Park lagt bolden af, denne gang til Jonas  Kamper, der kynisk gjorde det til 4-0. Efter de to hurtige scoringer var det i flere omgange tæt på at blive 5-0, men de sidste marginaler manglede.

I takt med at halvlegen skred frem, skruede Johnny Mølbys tropper lidt ned for tempoet, og Silkeborg kom derfor mere med i opgøret. Ved flere lejligheder var hjemmeholdet tæt på en reducering, men gode redninger fra Peter Friis forhindrede de rødklædte i at score.

6 minutter før tid kom Jonas Kamper for anden gang på måltavlen, da et hjørnespark blev sendt mod bagerste stolpe, hvorfra den rutinerede kantspiller uden problemer kunne heade bolden i mål. I det 88. minut fik Andreas Albers reduceret på et straffespark begået af Kristoffer Pallesen, men mere blev det ikke til, og Viborg-spillerne kunne derfor gå fra banen med en særdeles fortjent 5-1 i rygsækken.

Silkeborg IF-Viborg FF

0-1   Mikkel Rask (32.)

0-2   Mikkel Rask (41.)

0-3   Oliver Thychosen (48.)

0-4   Jonas Kamper (49.)

0-5   Jonas Kamper (84.)

1-5 Andreas Albers (88.)

Startopstilling

Peter Friis-Kristoffer Pallesen, Mikkel Rask, Søren Reese, Jonas Thorsen-Jonas Kamper, Christian Keller, Jeppe Grønning, Oliver Thychosen-Serge Deble, Jung Bin Park

Indskiftninger

George Fochive for Christian Keller (13.)

Jeppe Curth for Jung Bin Park (74.)

Mathias Wichmann for Oliver Thychosen (77.)  

Velkommen i netværket

Velkommen i netværket

Velkommen i Klub 96-netværket til Midtkom. Midtkom ApS forhand...

Nye sæder i skyboxen

Nye sæder i skyboxen

Henover sommeren er skyboxen blevet opgraderet med nye, lækre ”bi...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...ONS D. 23/08 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
20/08: Fremad Amager (U)
23/08: FC Fredericia (H)
28/08: Vendsyssel (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk