fo

Det blev til en enkelt point i Odense, da Viborg FF og OB spillede 0-0 på Tre-For Park. Jonas Kamper misbrugte desværre straffespark undervejs.

Lørdag eftermiddag skulle VFF forsøge at følge op på sidste uges sejr over Esbjerg, da Mølbys tropper gæstede OB i Odense. Det blev en kamp, hvor hjemmeholdet kom bedst fra land, og dominerede på bolden, men uden for alvor at blive farlige. Jeppe Curth kom frem til kampens første store mulighed for VFF, men desværre headede angriberen i sidenettet. OBs Thomas Mikkelsen og Joan Edmundsson kom også frem til chancer, men der faldt ingen mål før pausen.

I anden halvleg blev gæsterne mere farlige. Serge Deble blev skiftet ind i pausen, og ivorianeren skabte uro i hjemmeholdets defensiv, hvor også Jung-Bin Park og Oliver Thychosen holdt forsvarsspillerne beskæftigede.

Efter en times spil fik VFF spillets største mulighed, vil nogen mene, nemlig et straffespark. Serge Deble sparkede på mål, og hjemmeholdets Kenneth Emil Petersen blokerede med hånden, og så pegede dommeren på pletten. Men som det desværre også skete så ofte i sidste sæson, så skete det desværre igen. Jonas Kamper misbrugte straffesparket.

Kort forinden havde gæsterne faktisk bolden i nettet, da Deble fandt Thychosen med en fin stikning, og et godt spark op i nettaget så det ud til, at Viborg skulle foran med 1-0, men linjevogteren vinkede fejlagtigt for offside.

Til sidst var der sporadisk med chancer i begge ender, men ingen af holdene fandt skarpheden, og dermed sluttede kampen med samme resultat som den startede; nemlig 0-0. Næste opgave er på fredag på hjemmebane mod Randers.

OB – Viborg FF 0-0

Startopstillingen
Peter Friis – Jonas Thorsen, Mikkel Rask, Jeroen Veldmate, Søren Frederiksen – Jonas Kamper, Christian Keller, Jeppe Grønning, Oliver Thychosen – Jeppe Curth, Jung-Bin Park

Udskiftninger
Serge Deble for Jeppe Curth (45.)
Andreas Bruhn for Jung-Bin Park (82.)

Lokale sponsorer på hjemm...

Lokale sponsorer på hjemmetrøjen

Seks lokale sponsorer har købt eksponeringen på hjemmebanetrøjern...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Kommende kampe
Kommer snart

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk