Steffen Højer er godt tilfreds med udbyttet af årets første to testkampe. Nu venter en periode, hvor han skal blive klogere på sin foretrukne startopstilling til forårspremieren.

I den seneste uge har Viborg FF taget hul på årets første testkampe frem mod NordicBet Liga-foråret, og cheftræner Højer er fint tilfreds med, hvad han har set indtil nu. Trods forskel i kvalitet på de to kampe, så er cheftræneren glad for udbyttet:

-Jeg er meget tilfreds med det, vi har fået set indtil nu. Vi er stadig relativt tidligt i opstarten, men det har været meget fornuftigt.

-Den første kamp mod Vendsyssel var en rigtig god træningskamp for os. Der blev spillet i superligatempo, der var masser af intensitet og hårde nærkampe, og vi fik vist, at vi godt kan være med. Der var noget medgang i at komme foran, selvom vi ikke fik bedste start på kampen, og så var der noget modgang ved at vi smed føringen igen. Og så gav det selvfølgelig noget godt mentalt, at vi kom tilbage og gjorde tingene færdigt til sidst.

-Vi kan sige, at kampen i Kjellerup var noget mere ujævn. Der var nogle korte faser, hvor holdene spillede lige op, og så var der faser, hvor vi dominerede klart. Selvom tempoet ikke var så højt, så glæder jeg mig over skarpheden fra vores angribere og at vi lavede ni mål.

Lørdag formiddag bruges træningen på at spille 11 mod 11 i en intern træningskamp, hvor alle kampklare spillere får lov at vise sig frem for trænergruppen. Herefter begynder Højer nemlig at spore sig nærmere ind på, hvordan holdet skal se ud til første turneringskamp.

-Jeg har fortalt spillerne, at den interne kamp bliver sidste gang, hvor spilletiden er ligeligt fordelt. Når vi kommer til HSV-kampen i næste uge, så begynder vi mere at spille som vi vil gøre i turneringen, siger cheftræneren.

Udover testkampe mod HSV og Skive, så venter også to reserveholdskampe inden NordicBet Ligaen begynder, således mange spillere nok skal få mange kampminutter i benene inden det hele går løs ude mod Næstved den 3. marts.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk