Viborg FF har skrevet kontrakt for resten af sæsonen med 26-årige Can Dursun, der kommer fra Brabrand IF.

Målmandsteamet udvides fra to til tre, da Can Dursun er ny mand i Viborg FF. Den 26-årige keeper kommer fra Brabrand IF, og har fået en aftale i domkirkebyen for resten af indeværende sæson.

-I Can får vi en målmand, som tidligere har leveret et godt indtryk under sin prøvetræning her i klubben. Han har vist, at han har et godt niveau i NordicBet Ligaen, og vi tror på, at han kan bidrage godt til vores målmandsteam. Dermed sikrer vi også, at vi hver dag er mindst to målmænd til træning, da Lucas Lund også fortsat passer sin uddannelse.

-Vi har fortsat fuld tiltro til vores to øvrige målmænd i førsteholdstruppen, men med Ingvars karantæne i de første kampe, så tør vi ikke tage nogle chancer i forhold til eventuelle skader, og vi føler os nu godt dækket ind med tilgangen af Can Dursun, lyder det fra direktør Morten Jensen.

Selv ser Dursun også frem til at blive en del af Viborg FF:

-Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være her, og meget stolt over, at en klub som Viborg FF finder mig interessant. Jeg er helt afklaret med min rolle her, og ser det som en stor mulighed for min udvikling at blive en del af et stærkt fuldtidssetup.

-Jeg vil gøre mit for at bidrage til holdet hver eneste dag på træningsbanen, og så skal jeg selvfølgelig gribe chancen, hvis den kommer. Det ultimative for os alle sammen er at rykke op i Superligaen til sommer, og for mig personligt håber jeg selvfølgelig også på, at jeg kan gøre mig fortjent til en længere kontrakt, siger Dursun.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk