Kenneth S. Kristiansen tilknyttes FK Viborg U14 og skal forstærke sammenhængen mellem VFF Talent og Viborg Elite, mens Steven Lustü er tilbage og overtager U17-holdet.

Viborg FF styrker organisationen i talentafdelingen ved ansættelse af Steven Lustü som ny cheftræner for U17-mandskabet, og samtidig forstærkes sammenhængen mellem VFF Talent og Viborg Elite. Her vil Kenneth S. Kristiansen fremover indgå som ekstra specialtræner omkring eliteklasserne sideløbende med, at han tilknyttes FK Viborg U14. Hensigten er at styrke den individuelle træning for gruppen af spillerne på U14, som går i eliteklasserne.

-Det betyder, at spillerne på U14, som går i eliteklasserne får et ekstra ugentligt træningspas med mig. VFF Talent har ikke tidligere haft en træner i Viborg Elite på de årgange, så det skal gerne styrke sammenhængen hele vejen rundt, siger Kenneth S. Kristiansen.

Steven Lustü har tidligere været cheftræner i FK Viborg for det daværende U15-hold, og han ser frem til gensynet med både klubben og flere af spillerne, som nu er en del af U17-mandskabet:

-Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage. Jeg havde en fantastisk tid i Viborg sidst, og da klubben har vist interesse i at få mig tilbage, så vil jeg selvfølgelig gerne det. Jeg kender mange af drengene fra tidligere og ser frem til at blive træner for dem igen, siger Steven Lustü, som starter i klubben 1. februar.

kennethsk

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk