Vi nærmer os afslutningen på endnu et begivenhedsrigt fodboldår i Viborg FF, og om lidt er vi klar til at skrive et nyt kapitel, når kalenderen siger 2019.

Vi går ind i det nye år på førstepladsen i NordicBet Ligaen efter en halvsæson, som vi har været ganske tilfredse med. Der vil altid komme bump på vejen, men overordnet har det været et meget fint efterår, hvor vi har skabt et godt grundlag og udgangspunkt til det afgørende forår, der venter os. Den helt klare målsætning er førstepladsen og dermed oprykning til Superligaen.

At vi er tilfredse med første del af sæsonen er selvfølgelig ikke nok. I fodboldverdenen er stilstand lig med tilbagegang, og for at sikre vores målsætning, så kræver det, at vi hver dag bliver dygtigere, end vi var i går. Vi er glade for den spillertrup, vi har i dag, og i det kommende transfervindue er det vores klare ambition at holde fast i den gruppe, der har gjort det flot i efteråret.

Salg af spillere er en del af forretningen, men vores udgangspunkt er, at vi ikke skal sælge nogen i januars transfervindue. Til gengæld vil vi selv forstærke os med nogle få spillere, som skal være med til at gøre en afgørende forskel, når den sidste del af sæsonen skal spilles. Om det bliver én, to eller tre spillere kommer an på, hvad der ellers sker i vinduet, men det er klart, at vi vil stå endnu stærkere end vi har gjort i efteråret. Nye spillere skal kunne gå direkte ind og være en forstærkning til startopstillingen, således konkurrencesituationen i vores trup bliver endnu skarpere.

I skrivende stund er situationen, at det bliver undertegnede i samarbejde med Steffen Højer, der står for at gennemføre transfervinduet, mens vi fortsat er på udkig efter den helt rigtige person til at overtage efter Jesper Larsen.

Udskiftning i spillertruppen er en helt naturlig del af fodboldklubbernes verden, men også udenfor fodboldbanen har vi i årets løb oplevet udskiftning. Vi har ansat et nyt kommercielt team med Rasmus Ingeman i spidsen sammen med vores to salgskonsulenter Christopher Poulsen og Thomas Christophersen, som i øvrigt også har en fortid i den grønne trøje. Sammen skal vi sikre fremgang på det kommercielle område, hvor nærhed og øget værdi til vores samarbejdspartnere er helt afgørende for os. Vi lancerer et nyt partnerkoncept, som vi allerede har fået positive tilkendegivelser på, og håber på, at det også bliver godt modtaget blandt de allerede eksisterende samt nye mulige samarbejdspartnere. Partnerne i vores erhvervsklub er nemlig en væsentlig og meget afgørende del af klubbens fundament og fremtid.

Selvom vi fortsat mærker stor opbakning, så har det rent økonomisk været et sjældent skidt år for os, og med vores ambitioner i næstbedste række, så er det også svært at skabe sorte tal i næste regnskabsår. Det er en strategisk beslutning, at vi vil gå benhårdt efter oprykning – og det koster penge. Vi arbejder til stadighed ud fra en økonomisk ansvarlig linje, men skal en fodboldklub af vores størrelse være en god forretning, så kræver det, at vi kommer tilbage til Superligaen.

Det sportslige og det kommercielle er to afgørende faktorer for at nå klubbens målsætning om at komme tilbage og være en del af det fine selskab, men vi arbejder samtidig også meget på de mere bløde områder, hvor vi har som stort fokus at styrke vores folkelighed i byen.

Vi ønsker at være alle viborgenseres fodboldklub, og med gode events og oplevelser skal vi sikre, at endnu flere viborgensere har lyst til at være en del af Energi Viborg Arena til vores hjemmekampe. Vi tror på, at en stærk støtte og kulisse på hjemmebanen også kan være en medvirkende faktor til at forbedre både de sportslige og kommercielle parametre.

Slutteligt vil jeg ønske dig og din familie en glædelig jul samt lykkebringende nytår. Vi ser frem til at byde dig velkommen på Energi Viborg Arena igen i det nye år, hvor vi alle er klar til at kæmpe sammen for oprykning.

Tak for støtten i 2018.

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk