Cheftræner Steffen Højer kigger tilbage på efterårssæsonen med en overordnet tilfredshed, selvom holdet sluttede med et nederlag. Ved vinterpausen er VFF nummer ét i rækken med fire point ned til nærmeste forfølger, og cheftræneren går også på juleferie med en god fornemmelse:

-Det nager mig stadig, at vi sluttede lidt skidt, men overordnet har jeg en god fornemmelse. Vi har haft et flot efterår, og selvom man nok aldrig er 100% tilfreds, så skal vi også passe på med at være for utilfredse, når vi kigger på det store billede, siger han.

Det er blevet til 10 sejre, fem uafgjorte og fire nederlag i sæsonens første 19 runder, hvor VFF tilmed også er det hold, der har fundet vej til nettet flest gange. Nu venter en lang og hård opstart inden den fortsatte jagt på oprykning sættes ind i sæsonens anden halvdel:

-Vi er ydmyge omkring det, og vi ved godt, at hårdt arbejde venter. Vi skal have skærpet mange ting i løbet af opstarten, så vi står knivskarpt, når vi spiller om point igen. Det, der var godt nok i går, er ikke godt nok i morgen, og vi skal forbedre os både fysisk og spillemæssigt.

-Der er ikke noget bedre end at være nummer ét, og det vil vi også være, når den sidste kamp i foråret er spillet, men der er lang vej til målet endnu, understreger Højer.

Spillertruppen og trænerne er tilbage på Kirkebækvej til træningsopstart den 7. januar, mens VFF åbner forårssæsonen på udebane mod Næstved søndag den 3. marts.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk