For første gang nogensinde skal Jakob Bonde møde Nykøbing FC, og for forsvarsprofilen bliver det en speciel oplevelse at stå overfor den klub, han er vokset op i og selv har spillet 173 kampe for:

-Det bliver da ret specielt. Jeg har spillet mange kampe og har altid hørt til der, så bliver det specielt at gå ind i det andet omklædningsrum og varme op på den anden banehalvdel. Det er en klub, der betyder noget for mig, så nu og frem til på søndag tænker jeg da over det, men når det første fløjt lyder, så er det en fodboldkamp ligesom alle andre, og der vil jeg have tre point.

Bonde kender om nogen rigtig godt til søndagens modstander, og han ved, at der venter en svær opgave for VFF-mandskabet, men er samtidig positiv i forhold til at få lukket år 2018 af med et godt resultat:

-Jeg tror, det bliver en spændende kamp. Nykøbing har gjort det godt, og når de rammer dagen, så kan de slå alle hold i rækken. De plejer at være bedst mod store hold især på hjemmebane, så vi får det vanskeligt, men jeg er alligevel fortrøstningsfuld, og tror fuldt ud på en sejr til os.

-Vi har spillet lidt mere afklaret på det seneste og har ikke givet så mange chancer væk, og især senest mod Thisted var vi rigtig solide. Det skal vi sørge for at være igen, og så har vi nogle dygtige folk i offensiven, som nok skal sørge for målene.

Jakob Bonde har spillet 11 kampe for VFF i denne sæson, og det er blevet til tre scoringer.

Kampstart mod Nykøbing FC er på søndag klokken 13:45, og er du ikke på stadion for at støtte de grønne drenge, så vises kampen også live på TV3 Sport.

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk