Stadionlamperne var blevet tændt over kunstgræsset på Jysk Park, da Viborg FF var på besøg hos Silkeborg IF i Reserveligaen sent mandag eftermiddag, og fik et point med hjem.

VFF begyndte fint og fik skabt et par store muligheder i opgørets indledning. Tobias Bech var tæt på med en stor hovedstødschance, men det var Morten Beck, der skulle bringe de hvidblusede foran 1-0. Mikkel Vestergaard forlængede et indlæg, og ved bagerste stolpe stod Beck klar til at sende bolden i nettet. Udover at score et ægte angribermål, så var det også glædeligt, at der igen var 90 minutter i benene til Morten Beck.

Efter scoringen var det i stedet hjemmeholdet, der fik fat om kampen. Silkeborg sværmede i perioder omkring VFF-feltet, men uden at sætte Lucas Lund på de helt store prøver. Det lykkedes dog at få udlignet efter lidt mere end en halv times spil ved Sebastian Jørgensen fra kanten af feltet.

1-1 var stillingen ved pausen, og den holdt resten af opgøret. Tættest på for VFF var to forsøg fra Emil Scheel, som spillede en fin kamp, men manglede den afgørende præcision i afslutningerne. Hjemmeholdet kom tættere på scoringer af flere omgange. Kampens allerstørste chance faldt til angriberen Shkrodan Maholli. En gigantisk chance midt i anden halvleg, men en stærkt spillende Lucas Lund fik pareret med foden på Mahollis afslutning tæt under mål, og sørgede for slutresultatet 1-1.

Næste opgave i Reserveligaen er tirsdag i næste uge hjemme mod AC Horsens.

Silkeborg IF – Viborg FF (Reserveliga)
0-1 Morten Beck (18.)
1-1 Sebastian Jørgensen (33.)

Startopstillingen
Lucas Lund Pedersen – Timothy Mason, Sebastian Mourier (Simon Søndergård, 45.), Simon Trier, Oliver Fredsted – Tobias Bech (Sofus Berger Brix, 87.), Christian Moses, George Fochive (Marcus Jørgensen, 62.), Emil Scheel (Emil Steffensen, 73.)– Morten Beck – Mikkel Vestergaard (Mads Kjellerup, 45.)

Stor julefest for de minds...

Stor julefest for de mindste

Igen i år inviterer Viborg FF til stor julefest for alle de minds...

VFF donerer 40.000 kr. til...

VFF donerer 40.000 kr. til Danske Hospitalsklovne

Viborg FF havde den store fornøjelse at møde hospitalsklovnen Pet...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 18/11 KL. 16.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
12/11: FC Helsingør (U)
18/11: Thisted FC (H)
25/11: Nykøbing FC (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk