VFF’s ti mand fik et enkelt point i Thisted, da Christian Sivebæk udlignede til 3-3 på straffespark langt inde i dommerens overtid. Jakob Bonde scorede sit første VFF-mål og blev udvist undervejs i kampen.

Det blev en helt forfærdelig åbning på kampen, da Viborg FF mødte Thisted på Sparekassen Thy Arena søndag eftermiddag, hvor det lykkedes hjemmeholdet at score til både 1- og 2-0 indenfor opgørets første kvarter. Hjemmeholdet var ikke meget på bolden, men hver gang, de fik en mulighed, så var de meget direkte, og det var en noget tilfældig bold, der sendte topscorer Tukiainen afsted efter fem minutter, og så bragte finnen de blå-hvid-stribede på 1-0.

Andreas Heimer gjorde det til 2-0 kort efter, da han opfangede en løs bold efter et hjørnespark, og med et knastørt spark fordoblede han hjemmeholdets føring. En hård start for VFF. Men har man fulgt VFF i mere end et par sæsoner, så ved man, at 2-0 kan være en farlig føring. Trods hjemmeholdets to scoringer, så var det VFF-holdet, der dominerede klart og tvang Thisted til at stå med hele holdet omkring eget målfelt.

Det var derfor også helt fortjent, at Jakob Bonde kunne score sit første VFF-mål, da han pandede et indlæg fra Nicklas Røjkjær i kassen efter lidt mere end et kvarters spil. Kort efter var Jeff Mensah tæt på udligningen, men træværket stod i vejen for afslutningen. Hjemmeholdet stod ekstremt langt tilbage på banen, men forsøgte at udnytte en hver mulighed for kontraangreb, og de blev også farlige et par gange, hvor Ingvar Jónsson holdt VFF inde i kampen.

Trods stillingen 2-1 ved pausen, så var fornemmelsen blandt VFF’erne, at der var point at hente i kampen. De grønblusede fortsatte dominansen efter pausen, og kampbilledet med VFF på bolden og Thisted omkring eget målfelt fortsatte også i anden halvleg. De grønblusede pressede på og pressede på, men det fik alligevel et knæk et kvarter før tid, da Jakob Bonde holdt lidt for meget fast i finske Tukiainen, og måtte derfor modtage sit andet gule kort.

Med en mand i overtal fik Thisted lidt mere tid på bolden, og fik også skabte et par muligheder for at bringe sig yderligere foran, men det var helt fortjent VFF, der fik bragt balance i regnskabet ti minutter før tid. Evigt farlige Christian Sivebæk sendte et indlæg ind i feltet, og her steg Andreas Albers til vejrs og headede 2-2 i nettet.

Scoringen gav fornyet tro på at få sejren, og VFF fortsatte stormløbet mod hjemmeholdets mål. Det kostede dog i den anden ende, da hjemmeholdets Casper Olesen afsluttede et kontraangreb og scorede til 3-2 i sidste minut af den ordinære tid. Dermed lignede det altså alvorligt, at VFF's ubesejrede stime skulle slutte i Thisted. Men VFF nægtede at give op, og da dommer Mikkel Redder havde lagt seks minutters overtid til, så blev der satset alt i jagten på et point. Det lykkedes til allersidst, da Christian Sivebæk blev nedlagt i feltet, og på det efterfølgende straffespark scorede han selv sikkert til slutresultatet 3-3.

Thisted FC – Viborg FF 3-3
1-0 Sakari Tukianinen (5.)
2-0 Andreas Heimer (9.)
2-1 Jakob Bonde (17.)
2-2 Andreas Albers (80.)
3-2 Casper Olesen (89.)
3-3 Christian Sivebæk (straffespark, 95.)

Startopstillingen
Ingvar Jónsson – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Jakob Bonde, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, Jeff Mensah – Christian Sivebæk, Emil Scheel, Nicklas Røjkjær – Andreas Albers

Indskiftninger
Christian Moses for NIcklas Røjkjær (66.)
Oliver Thychosen for Jeff Mensah (74.)
Mads Kjellerup for Emil Scheel (90.)

Kort
Gult: Jeff Mensah, Jakob Bonde, Emil Scheel
Rødt: Jakob Bonde

Tilskuertal
787

Er du klar til foråret?

Er du klar til foråret?

Køb et halvårssæsonkort til Energi Viborg Arena, og vær med hele ...

Opbakning, forretning og f...

Opbakning, forretning og fornøjelse

Jørgen Laursen A/S har de seneste mange år været platinpartner i ...

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk