Det blev ikke den start på sæsonen, som vi havde drømt om, da Steffen Højers tropper må nøjes med et enkelt point i premieren hjemme mod Nykøbing FC.

Skulle der findes en vinder, så var hjemmeholdet det mest dominerende hold og skabte også de fleste chancer, men det lykkedes ikke for alvor at få lagt det afgørende tryk på et hårdtkæmpende, defensivt NFC-mandskab. I første halvleg var det Andreas Albers, der var tættest på med to forsøg, men det første headede han forbi mål og næste gang tog målmanden sig af hovedstødsafslutningen.

Gæsterne ville ikke meget og lurede kun på kontraangreb. Det gjorde de godt og kom frem til et par halve chancer, men Walter Viitala tog sig sikkert af de afslutninger, der var indenfor rammen. Gæsternes Jacob Bonde var tættest på efter pausen, men den finske keeper fik reddet til hjørne.

Det lignede længe en 0-0-kamp, og sådan blev det også. Jeff Mensah var dog tæt på at åbne en fest til allersidst, men den hjemvendte VFF’er måtte se sin afslutning tage overliggeren.

Viborg FF – Nykøbing FC 0-0

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Alexander Fischer – Jeppe Grønning – Christian Sivebæk (George Fochive, 66.), Jeff Mensah, Emil Scheel (Christian Moses, 75.), Jung Bin Park – Andreas Albers (Mikkel Vestergaard, 75.)

Kort
Gult: Jeff Mensah

Tilskuertal
2.603

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk