Vi glæder os til at byde velkommen til endnu et spændende topopgør i NordicBet Ligaen, når Esbjerg fB kommer på besøg. Der er kampstart klokken 15:30 på Energi Viborg Arena, og vi håber på at se masser af grønne fans på lægterne til at støtte op om byens klub. Du finder din billet til kampen her - køb din billet til Folkebladstribunen eller Sydtribunen online, så er der penge at spare.

Sammen med det vigtige opgør er der også masser af aktiviteter på og ved Energi Viborg Arena. Få overblikket her.

Kæmpe spinning-event
Årets store VFF Spinning Tour løber af stablen i Foyeren fra klokken 12:30, hvor en række stærke ryttere er klar på cyklerne til at svede kaloriekroner ind til fordel for VFF og velgørende formål.

God energi – få malet kinderne grøn og hvid
I samarbejde med Energi Viborg har vi et godt tilbud til de yngste fans. Kom ud i teltet foran Folkebladstribunen og få malet kinderne grøn og hvid, så bytter vi med to gratis billetter til kampen. Et par af spillerne og maskotten Willie kigger også forbi.

Der vil være to billetter til de første 100 børn, der møder op og får maling på kinderne. Vi glæder os til at se jer!

Download app og spil med
Download Xsided app’en til din smartphone, så kan du spille med, når vi tester en ny form for underholdning til hjemmekampen mod Esbjerg på lørdag. Spillene foregår på din smartphone og på storskærmen på stadion.

Mød op tidligt, for vi spiller både før kampen og i pausen. Det er sjovt og alle kan være med. Konkurrencerne afvikles i samarbejde med Sparekassen Thy.

Fadøl & fodbold med NordicBet
Endnu engang er NordicBet klar med et godt tilbud. For kun 50,- kan du få billet til kampen og fem fadøl/sodavand. Læs mere om eventen her  og deltag inden lørdag klokken 12.

RIF-dag
Vi afholder samarbejdsklubdag med Rødkærsbro IF, som har fået mulighed for at invitere klubben og området til fodbold på Energi Viborg Arena. Børnene ved indløb og bolddrengene til kampen er alle fra Rødkærsbro IF. Tak for jeres opbakning!

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk