fo

For ottende år i træk er en perlerække af stærke sponsorer klar på spinningcyklerne, hvor de skal svede kaloriekroner ind til fordel for Viborg FF og velgørende formål. Årets udgave af VFF Spinning Tour afvikles på lørdag i Foyeren inden hjemmekampen mod Esbjerg.

-Ved siden af fodbolden er vores VFF Spinning Tour den største event på året, så vi glæder os selvfølgelig og håber på et flot resultat. Igen i år har vi fået stor opbakning fra netværket og især fra de mange cyklister, der er klar til at træde i pedalerne for os. Vi ser frem til en rigtig spændende dag på lørdag, og håber at se mange mennesker på stadion, siger direktør Morten Jensen.

Direktøren er selv på cyklen, ligesom Christopher Poulsen og Rasmus Ingeman også er det. Derudover har spillertruppen også været i gang i deres respektive netværk for at samle kaloriekroner ind. Blandt sponsorerne stiller følgende til start:

EL:CON, TK-Bus, Tømrerfirmaet Jan Bach, Murerfirmaet Keld Bay, Boligselskabet Sct. Jørgen, Hermann Salg & Events, Møldrup Cyklen, Bach Gruppen, Inventa, Topline, Sani Events, VFF Bestyrelsen og MJ Malerfirma.

Kom og hep på rytterne i Foyeren fra klokken 12:30 – vi ses!

andelskassen 1

Vestjysk Bank forlænger s...

Vestjysk Bank forlænger samarbejdet

Vestjysk Bank har forlænget sit samarbejde med Viborg FF. Pengein...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk