Reserveholdet vandt med 4-0 i Hobro og hentede forårets sjette sejr i træk, og cementerede dermed førstepladsen i rækken.

Førstepladsen var på spil, da Viborg FF gæstede Hobro mandag eftermiddag i forårets sidste kamp i Reserveligaen, men som kampen skred frem var der ingen tvivl om kampens vinder. VFF-holdet dominerede hele kampen, og selvom hjemmeholdet også kom frem til et par muligheder i kampens åbning, så var det de grønblusede, der var bedst.

Efter 35 minutters spil sparkede Jung Bin Park 1-0 i nettet på et straffespark begået mod Jacob Vetter, og få minutter senere udbyggede Frederik Mortensen føringen til 2-0 efter flot opspil via Park og Røjkjær. Samme Røjkjær fik også selv lov til at sparke bolden i nettet før pausen, da han fandt en god position i feltet og scorede sikkert efter oplæg fra Vetter i højresiden.

Dermed var det 3-0 ved pausen, og kort inde i anden halvleg blev føringen endnu større. Et godt gennembrud af Simon Trier i venstre side af banen endte med en tværpasning gennem feltet, og ved bagerste stolpe stod Casper Gandrup til at score nemt til 4-0.

Mod slutningen havde Hobro også et par muligheder, men Walter Viitala stod sikkert i VFF-målet. Det sluttede med 4-0, men kun stolpen var i vejen for Mikkel Vestergaard, der også havde en fin mulighed til sidst.

Med 4-0-sejren er Viborg FF sikker vinder af Reserveligaens pulje 4 med seks sejre i forårets seks kampe.

Hobro IK – Viborg FF 0-4 (Reserveliga)
0-1 Jung Bin Park (straffe, 35.)
0-2 Frederik Mortensen (39.)
0-3 Nicklas Røjkjær (43.)
0-4 Casper Gandrup (51.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikolaj Leth (Simon Søndergård, 21.), Simon Trier – Casper Gandrup, Frederik Mortensen (Sebastian Mourier, 61.), Markus Bay (Christian Mathiasen, 74.), Nicklas Røjkjær – Christoffer Maul, Jung Bin Park (Mikkel Vestergaard, 52.)

Netværket fik indblik i V...

Netværket fik indblik i VFF

Der var inviteret til netværksaften hos AC Hydraulic, hvor en god...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk