Reserveholdet vandt med 4-0 i Hobro og hentede forårets sjette sejr i træk, og cementerede dermed førstepladsen i rækken.

Førstepladsen var på spil, da Viborg FF gæstede Hobro mandag eftermiddag i forårets sidste kamp i Reserveligaen, men som kampen skred frem var der ingen tvivl om kampens vinder. VFF-holdet dominerede hele kampen, og selvom hjemmeholdet også kom frem til et par muligheder i kampens åbning, så var det de grønblusede, der var bedst.

Efter 35 minutters spil sparkede Jung Bin Park 1-0 i nettet på et straffespark begået mod Jacob Vetter, og få minutter senere udbyggede Frederik Mortensen føringen til 2-0 efter flot opspil via Park og Røjkjær. Samme Røjkjær fik også selv lov til at sparke bolden i nettet før pausen, da han fandt en god position i feltet og scorede sikkert efter oplæg fra Vetter i højresiden.

Dermed var det 3-0 ved pausen, og kort inde i anden halvleg blev føringen endnu større. Et godt gennembrud af Simon Trier i venstre side af banen endte med en tværpasning gennem feltet, og ved bagerste stolpe stod Casper Gandrup til at score nemt til 4-0.

Mod slutningen havde Hobro også et par muligheder, men Walter Viitala stod sikkert i VFF-målet. Det sluttede med 4-0, men kun stolpen var i vejen for Mikkel Vestergaard, der også havde en fin mulighed til sidst.

Med 4-0-sejren er Viborg FF sikker vinder af Reserveligaens pulje 4 med seks sejre i forårets seks kampe.

Hobro IK – Viborg FF 0-4 (Reserveliga)
0-1 Jung Bin Park (straffe, 35.)
0-2 Frederik Mortensen (39.)
0-3 Nicklas Røjkjær (43.)
0-4 Casper Gandrup (51.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikolaj Leth (Simon Søndergård, 21.), Simon Trier – Casper Gandrup, Frederik Mortensen (Sebastian Mourier, 61.), Markus Bay (Christian Mathiasen, 74.), Nicklas Røjkjær – Christoffer Maul, Jung Bin Park (Mikkel Vestergaard, 52.)

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk