Reserveholdet vandt med 4-0 i Hobro og hentede forårets sjette sejr i træk, og cementerede dermed førstepladsen i rækken.

Førstepladsen var på spil, da Viborg FF gæstede Hobro mandag eftermiddag i forårets sidste kamp i Reserveligaen, men som kampen skred frem var der ingen tvivl om kampens vinder. VFF-holdet dominerede hele kampen, og selvom hjemmeholdet også kom frem til et par muligheder i kampens åbning, så var det de grønblusede, der var bedst.

Efter 35 minutters spil sparkede Jung Bin Park 1-0 i nettet på et straffespark begået mod Jacob Vetter, og få minutter senere udbyggede Frederik Mortensen føringen til 2-0 efter flot opspil via Park og Røjkjær. Samme Røjkjær fik også selv lov til at sparke bolden i nettet før pausen, da han fandt en god position i feltet og scorede sikkert efter oplæg fra Vetter i højresiden.

Dermed var det 3-0 ved pausen, og kort inde i anden halvleg blev føringen endnu større. Et godt gennembrud af Simon Trier i venstre side af banen endte med en tværpasning gennem feltet, og ved bagerste stolpe stod Casper Gandrup til at score nemt til 4-0.

Mod slutningen havde Hobro også et par muligheder, men Walter Viitala stod sikkert i VFF-målet. Det sluttede med 4-0, men kun stolpen var i vejen for Mikkel Vestergaard, der også havde en fin mulighed til sidst.

Med 4-0-sejren er Viborg FF sikker vinder af Reserveligaens pulje 4 med seks sejre i forårets seks kampe.

Hobro IK – Viborg FF 0-4 (Reserveliga)
0-1 Jung Bin Park (straffe, 35.)
0-2 Frederik Mortensen (39.)
0-3 Nicklas Røjkjær (43.)
0-4 Casper Gandrup (51.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikolaj Leth (Simon Søndergård, 21.), Simon Trier – Casper Gandrup, Frederik Mortensen (Sebastian Mourier, 61.), Markus Bay (Christian Mathiasen, 74.), Nicklas Røjkjær – Christoffer Maul, Jung Bin Park (Mikkel Vestergaard, 52.)

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...



SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk