fo

Christian Sivebæk og VFF-holdet er tilbage ved forårets udgangspunkt, og skal jagte en plads i top-tre fra baghjul i de sidste runder af sæsonen. Et vigtigt skridt kan tages i morgen, når holdet gæster Vendsyssel.

Det er tæt i toppen af NordicBet Ligaen inden sæsonens sidste fire runder, og selvom VFF-holdet aktuelt ikke er i top-tre, så kan de selv afgøre det, og Christian Sivebæk er fortrøstningsfuld inden det hele bliver afgjort:

-Man kan sige, at vi er lidt tilbage ved det udgangspunkt, vi havde for foråret, da vi gik i gang. Vi kommer fra baghjul og skal jagte de andre, og vi skal finde det udtryk igen, som har givet os mange point tidligere på foråret.

-Det lyder lidt kedeligt, men det handler jo om at tage én kamp ad gangen, og så fokusere på os selv og vores egen præstation. Ingenting er givet i denne række, så det handler kun om os selv, og vi tror selvfølgelig på det.

Lørdag eftermiddag venter en ny topkamp ude mod Vendsyssel FF, og Sivebæk ser frem mod kampen med optimisme:

-Jeg synes, at vi er godt forberedt på dem. Vi har ikke haft en midtugekamp, så der har været lidt mere tid til forberedelse til kampen på lørdag, og den er jeg sikker på, at vi er klar til.

-De er dygtige på dødbolde, ligesom Vejle var, så det skal vi være meget opmærksomme på, og så er det klart, at vi skal selv skabe mere end vi gjorde sidst. Vi skal tilbage til de dyder, vi vandt kampe på tidligere på foråret, for så vinder vi også i morgen, siger Sivebæk.

Kampen fløjtes i gang på Nord Energi Arena lørdag klokken 15:30.

Vestjysk Bank forlænger s...

Vestjysk Bank forlænger samarbejdet

Vestjysk Bank har forlænget sit samarbejde med Viborg FF. Pengein...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...Næste sæson
starter i uge 30

God sommer

nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk