Christian Sivebæk og VFF-holdet er tilbage ved forårets udgangspunkt, og skal jagte en plads i top-tre fra baghjul i de sidste runder af sæsonen. Et vigtigt skridt kan tages i morgen, når holdet gæster Vendsyssel.

Det er tæt i toppen af NordicBet Ligaen inden sæsonens sidste fire runder, og selvom VFF-holdet aktuelt ikke er i top-tre, så kan de selv afgøre det, og Christian Sivebæk er fortrøstningsfuld inden det hele bliver afgjort:

-Man kan sige, at vi er lidt tilbage ved det udgangspunkt, vi havde for foråret, da vi gik i gang. Vi kommer fra baghjul og skal jagte de andre, og vi skal finde det udtryk igen, som har givet os mange point tidligere på foråret.

-Det lyder lidt kedeligt, men det handler jo om at tage én kamp ad gangen, og så fokusere på os selv og vores egen præstation. Ingenting er givet i denne række, så det handler kun om os selv, og vi tror selvfølgelig på det.

Lørdag eftermiddag venter en ny topkamp ude mod Vendsyssel FF, og Sivebæk ser frem mod kampen med optimisme:

-Jeg synes, at vi er godt forberedt på dem. Vi har ikke haft en midtugekamp, så der har været lidt mere tid til forberedelse til kampen på lørdag, og den er jeg sikker på, at vi er klar til.

-De er dygtige på dødbolde, ligesom Vejle var, så det skal vi være meget opmærksomme på, og så er det klart, at vi skal selv skabe mere end vi gjorde sidst. Vi skal tilbage til de dyder, vi vandt kampe på tidligere på foråret, for så vinder vi også i morgen, siger Sivebæk.

Kampen fløjtes i gang på Nord Energi Arena lørdag klokken 15:30.

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk