Viborg FF tabte lørdagens topkamp mod Vejle, da gæsterne afgjorde kampen efter en dødbold i første halvleg.

Fra kampens start var VFF mest på bolden, men uden at komme frem til åbne chancer. Udeholdet stod nemlig langt tilbage i banen, hvilket gjorde arbejdsbetingelserne svære for den viborgensiske offensiv.  Der var dog optræk til en mindre mængde småfarlige situationer foran Vejle-målet, men den afgørende skarphed udeblev.

I takt med at minutterne gik fastholdt opgøret sin chancefattige karakter. De grønblusede havde svært ved at finde huller i et solidt Vejle-forsvar, mens gæsterne ej heller fik tilspillet sig nævneværdige målchancer i modsatte ende.  I første halvlegs sidste kvarter bevægede udeholdet længere frem i banen og fik sat en til tider lidt usikker Viborg-defensiv på prøve. I det 38. minut gav det pote, da et hjørnespark fik lov at passere gennem feltet og endte for fødderne af Rasmus Lauritsen, der sikkert bragte udeholdet i front. VFF forsøgte efterfølgende at lægge pres på gæsterne, men uden større succes, så stillingen ved pausen var 0-1.

Steffen Højers tropper kom skidt ud til anden halvleg. Fejlafleveringer og dårlige beslutninger prægede hjemmeholdets spil, og VFF´erne kunne ved flere være kommet yderligere bagud. Blandt andet fik Allan Sousa en stor mulighed efter 54 minutter, da han, i forbindelse med et hjørnespark, helt fri modtog bolden i feltet, men afslutningen gik over mål, og hjemmeholdet slap med skrækken.

Efterhånden som halvegen skred frem fik de grønne en smule bedre fat om kampen, men en gennemgående uskarphed og et særdeles defensivt indstillet Vejle-mandskab gjorde, at en potentiel udligning havde svære betingelser.

I slutminutterne fik Viborg lagt et fornuftigt tryk på gæsterne fra Nørreskoven, men symptomatisk for dagens kamp stod mangel på præcision og koldblodighed i vejen for tilblivelsen af de helt store målchancer, så de grønblusede måtte for første gang siden august måtte gå fra hjemmebanen uden point.

Viborg FF - Vejle B
0-1 Rasmus Lauritsen (39.)

Startopstilling
Sebastian John - Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Alexander Fischer - Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen - Christian Moses, Andreas Albers

Indskiftninger
Oliver Thychosen for Pierre Larsen (66.)
Markus Bay for Mikkel Jespersen (69.)
Casper Gandrup for Christian Moses (83.)

Tilskuertal
3225

andelskassen 1

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk