Anføreren vil se en reaktion, når holdet møder FC Fredericia på søndag. Vi skal rejse os med det samme, siger Jeppe Grønning.

Jeppe Grønning er tilbage på banen, når Viborg FF søndag eftermiddag tager imod FC Fredericia på Energi Viborg Arena. Anføreren sad ude med karantæne i onsdagens kamp mod Fremad Amager, og han forventer, at holdet viser en reaktion på nederlaget:

-Gode hold reagerer hurtigt, når det går dårligt, så vi skal vise, at vi er et godt hold. Vi kan ikke ændre på præstationen i onsdags, men vi kan ændre på, hvordan vi slår tilbage. Og det skal vi gøre på søndag.

-Vi har stadig en rolle i topkampen, men det kræver, at vi finder tilbage til det hold, som har set stabile ud i hele foråret. Vi skal rejse os med det samme, og vise at præstationen i onsdags var en engangsforestilling.

Søndagens modstander fra FC Fredericia har også kun tabt en enkelt kamp i foråret, og Grønning forventer en svær kamp, som han dog tror på giver tre point:

-Det er måske det bedst spillende hold, når de rammer en god dag. De fleste så dem nok også slå AaB overbevisende ud af pokalturneringen i midtugen, og vi har også haft vores problemer med dem i de to kampe tidligere på sæsonen.

-Men når det er sagt, så har vi stadig scoret to mål mod dem i begge kampe, hvor vi syntes, at vi selv var dårlige. Så vi ved, at der er muligheder mod dem, og dem skal vi udnytte på søndag. Det kræver, at vi løfter vores generelle præstation, og det har vi brug for lige nu, så vi kan få tre point.

Kampstart på Energi Viborg Arena på søndag klokken 13:45.

Du kan købe billet til opgøret her.

hald ege

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk