Christian Sivebæk og Andreas Albers nettede begge i starten af første halvleg, og det var nok til at sikre 2-0 og tre point til Viborg FF.

Det blev en perfekt afslutning på påsken, da Viborg FF ganske sikkert sendte Roskilde hjem med et nederlag. Målhelten fra seneste kamp var på pletten igen, og allerede efter to minutters spil bragte Sivebæk de grønne i front. Christian Moses sendte en lang aflevering i dybden, og fra højresiden var Sivebæk alene og scorede sikkert bag Roskilde-målmand Frederik Schram.

Føringen blev udbygget efter et kvarters spil, og her var det topscorer Andreas Albers, der var på pletten i det lille felt. Et kontraangreb ført an af George Fochive fik spillet bolden ud til Sivebæk, som fandt Albers ved bagerste stolpe. Efter to omgange fik angriberen snydt målmanden, og så lå bolden i nettet til 2-0.

Der kom ikke flere scoringer fra hjemmeholdet, men det betyder mindre, når gæsterne fra Roskilde heller ikke fik sendt bolden i nettet. Generelt havde udeholdet svært ved at skabe chancer mod en bundsolid VFF-defensiv, og resultatet var tættere på 3-0 end 2-1 i anden halvleg.

Dermed sætter Steffen Højers mandskab endnu tre point på kontoen, og slipper ud af det tætte påskeprogram med fuldt udbytte. Næste opgave er søndag ude mod Nykøbing FC.

Viborg FF – FC Roskilde 2-0
1-0 Christian Sivebæk (2.)
2-0 Andreas Albers (16.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Rees, Alexander Fischer – Christian Sivebæk (Jonas Kamper, 62.), Jeppe Grønning, George Fochive, Pierre Larsen (Nicklas Røjkjær, 77.) – Christian Moses (Oliver Haurits, 89.) – Andreas Albers

Kort
Gult: Jeppe Grønning

Tilskuertal
2.417

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk