På en sen scoring fra Christian Sivebæk, så lykkedes det Viborg FF at besejre Skive med 1-0, og rykker med sejren op i top 3.

Det lignede længe en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville ind over stregen. Hjemmeholdet dominerede fra start til slut, men den sidste skarphed udeblev indtil langt hen i kampen. Første halvlegs største mulighed tilfaldt Christian Moses efter et hjørnespark, men angriberen fra Sierra Leone headede forbi mål.

Gæsterne fra Skive ville ikke ret meget, og stod i størstedelen af kampen med alle mand omkring eget felt, og den taktik var tæt på at lykkes. Engang imellem strøg de gule frem i kontraangreb, og det blev farligt til tider. Skives bedste mulighed var dog på en dødbold, hvor midtbanespilleren Mathias Pedersen sparkede forbi Sebastian John, men heldigvis for VFF, stod stolpen i vejen for gæsterne.

Hjemmeholdet pressede og pressede, og kom også frem til en håndfuld halve muligheder, som på en god dag ville give en scoring, og det var også på lidt af en tilfældighed, at bolden endelig gik i mål i kampens sidste minutter. Jeppe Grønning forsøgte sig fra kanten af feltet, og med en afretning med knæet fra Christian Sivebæk var det nok til at snyde Stankovic i Skive-målet, og så brød jublen løs på Energi Viborg Arena.

Med 1-0-sejren tager Viborg FF tredje sejr ud af tre mulige i sæsonen mod naboerne fra Skive, og rykker samtidig ind i top 3. Næste kamp er allerede på mandag, hvor FC Roskilde kommer på besøg.

Viborg FF – Skive IK 1-0

1-0 Christian Sivebæk (90.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Simon Trier (Alexander Fischer, 22.) – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, George Fochive (Mikkel Jespersen, 52.), Pierre Larsen (Nicklas Røjkjær, 67.) – Christian Moses, Andreas Albers

Kort

Tilskuertal
2.353

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Køb julegaverne på VFF.d...

Køb julegaverne på VFF.dk

Skal der grønne pakker under juletræet igen i år, så kig forbi VF...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk