På en sen scoring fra Christian Sivebæk, så lykkedes det Viborg FF at besejre Skive med 1-0, og rykker med sejren op i top 3.

Det lignede længe en af de kampe, hvor bolden bare ikke ville ind over stregen. Hjemmeholdet dominerede fra start til slut, men den sidste skarphed udeblev indtil langt hen i kampen. Første halvlegs største mulighed tilfaldt Christian Moses efter et hjørnespark, men angriberen fra Sierra Leone headede forbi mål.

Gæsterne fra Skive ville ikke ret meget, og stod i størstedelen af kampen med alle mand omkring eget felt, og den taktik var tæt på at lykkes. Engang imellem strøg de gule frem i kontraangreb, og det blev farligt til tider. Skives bedste mulighed var dog på en dødbold, hvor midtbanespilleren Mathias Pedersen sparkede forbi Sebastian John, men heldigvis for VFF, stod stolpen i vejen for gæsterne.

Hjemmeholdet pressede og pressede, og kom også frem til en håndfuld halve muligheder, som på en god dag ville give en scoring, og det var også på lidt af en tilfældighed, at bolden endelig gik i mål i kampens sidste minutter. Jeppe Grønning forsøgte sig fra kanten af feltet, og med en afretning med knæet fra Christian Sivebæk var det nok til at snyde Stankovic i Skive-målet, og så brød jublen løs på Energi Viborg Arena.

Med 1-0-sejren tager Viborg FF tredje sejr ud af tre mulige i sæsonen mod naboerne fra Skive, og rykker samtidig ind i top 3. Næste kamp er allerede på mandag, hvor FC Roskilde kommer på besøg.

Viborg FF – Skive IK 1-0

1-0 Christian Sivebæk (90.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Simon Trier (Alexander Fischer, 22.) – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, George Fochive (Mikkel Jespersen, 52.), Pierre Larsen (Nicklas Røjkjær, 67.) – Christian Moses, Andreas Albers

Kort

Tilskuertal
2.353

VFF og DAHL Advokatfirma f...

VFF og DAHL Advokatfirma fortsætter samarbejdet

DAHL Advokatfirma i Viborg har forlænget sin samarbejdsaftale med...

Kom på fodboldskole

Kom på fodboldskole

Traditionen tro afholder Viborg F.F. ”DANSKE BANK Soccer School” ...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
08/08: Vildbjerg (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk