Viborg FF kom godt fra land i forårets første kamp, da Nykøbing FC blev sendt hjem med et nederlag på 3-1. Andreas Albers nettet to gange og Pierre Larsen en enkelt for VFF.

Det var køligt på Energi Viborg Arena søndag eftermiddag, men de fremmødte tilskuere fik noget at varme sig på, da Steffen Højers tropper kom godt fra start i forårssæsonen med en sikker sejr over Nykøbing FC.

Midt i første halvleg bragte de grønne sig i front efter en indøvet detalje ved hjørnespark. Bolden blev sparket fladt i feltet, Mikkel Jespersen hoppede over bolden, og så stod topscorer Albers klar og bankede 1-0-scoringen i nettet.

Forinden havde Nykøbing haft et par halve muligheder efter dødbolde, der kunne have ført til mere, men der var ikke meget skarphed fra gæsternes side i første halvleg. Det var der heller ikke for Christian Moses minuttet efter 1-0-scoringen, da han slap alene igennem med keeperen, men desværre blev afslutningen reddet. Moses spillede ellers en rigtig flot kamp i sin debut for VFF.

Topscorer Andreas Albers gjorde det også til 2-0, da han fulgte op på riposten efter Christian Sivebæk havde tvunget gæsternes keeper til kun at parere, og så scorede Albers en af sæsonens nemmeste scoringer. VFF var i fuld kontrol, og gik fortjent til pause foran med to.

Kort inde i anden halvleg var Albers så i oplæggerens rolle, da han serverede en bold for fødderne af Pierre Larsen, der med et hårdt spark midt for mål sendte bolden i nettet til 3-0.

Der var muligheder til mere, og det var også tæt på, at anfører Grønning fik scoret, men Nykøbings keeper fik afværget. I sidste sekund lykkedes det for gæsterne at få pyntet på resultatet, da Jeppe Arnesen kom højest efter et hjørnespark og scorede til 3-1. Det ændrede dog ikke på, at VFF kom rigtig fint fra start med tre sikre point på kontoen.

Næste opgave for de grønne er om en uge på udebane mod Brabrand.

Viborg FF – Nykøbing FC 3-1
1-0 Andreas Albers (24.)
2-0 Andreas Albers (32.)
3-0 Pierre Larsen (48.)
3-1 Jeppe Arnesen (90.)

Startopstillingen
Sebastian John – Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Søren Reese, Simon Trier (Jacob Vetter, 50.) – Christian Sivebæk (Casper Gandrup, 82.), Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen (Nicklas Røjkjær, 60.) – Christian Moses, Andreas Albers

Kort
Gult: Pierre Larsen

Tilskuertal
1.573

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk