Korsbåndet har længe været i orden, men siden er Thychosen både løbet ind i en ledbåndsskade og efterfølgende overbelastning i forlåret, som har holdt kantspilleren ude af spil. Skadespausen har været noget længere end først antaget, og Thychosen vil derfor ikke sætte tidspunkt på sin tilbagevenden til banen. I stedet fokuserer han udelukkende på, at kroppen får det godt igen:

-Jeg er i gode hænder, og vi vil ikke stresse noget igennem, så lige nu holder jeg bare fokus på en uge ad gangen og ser hvordan kroppen reagerer. Jeg begynder at kunne se lys for enden af tunnelen, men vi sætter ikke dato på, og om jeg skal vente tre eller fire uger med at være tilbage på træningsbanen, har ingen betydning for mig. Det vigtigste er, at kroppen vil være med og jeg kan bidrage, når jeg kommer tilbage.

Han er derfor én blandt flere skadede spillere, der ikke tager med på holdet på træningslejr, men i stedet bliver behandlet og gennemgår individuelt genoptræningsforløb hjemme i Danmark.

-Det er det, der giver bedst mening for mig. Jeg har ikke udsigt til at være med på banen i den uge, så det vigtigste for mig er at holde fokus på mig selv og min genoptræning. Jeg skal igennem en masse styrketræning og balanceøvelser, og så skal jeg løbe i vand to-tre gange i løbet af den kommende uge.

-Når holdet er tilbage fra træningslejr, så håber jeg på at kunne begynde at lave øvelser på banen, men jeg er meget tålmodig omkring det, og lytter til min krop, lyder det fra Thychosen.

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk