Det var det rutinerede hold klædt i grønt, der vandt en komfortabel sejr på 4-0 i fredagens interne træningskamp. Det var ellers de unge i hvide trøjer, der startede kampen bedst og var mest på bolden, men det var en dødbold, der satte det grønne hold i gang.

Fra kanten af feltet krøllede Christian Sivebæk nemlig et frispark op i krogen uden chance for Sebastian John, og senere var det så Jacob Vetter, der scorede et ligeså flot mål, da han flugtede en nedfaldsbold i nettet fra distancen. Før pausefløjtet udnyttede de grønne en opspilsfejl, og så sendte Mikkel Jespersen en aflevering i dybden til Andreas Albers, der sikkert gjorde det til 3-0.

I anden halvleg forsøgte de unge at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes ikke for alvor at true Walter Viitalas mål, og i stedet lukkede Christian Moses opgøret til sidst til slutresultat 4-0.

Den næste ”rigtige” træningskamp spilles den 10. februar hjemme mod Thisted FC.

Grøn:
Walter Viitala – Jacob Vetter, Nikko Boxall, Søren Reese (Jacob Dehn, 45.), Kenneth Nielsen – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen – Christian Moses, Andreas Albers

Hvid:
Sebastian John – Simon Søndergård, Jacob Dehn (Sebastian Mourier, 45.), Nikolaj Leth – Mads Kjellerup Andersen (Mads Frederiksen, 45.), Markus Bay, Frederik Mortensen, George Fochive (Christoffer Maul, 45.), Casper Gandrup – Nicklas Røjkjær, Oliver Haurits

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Ny sæson i nye trøjer

Ny sæson i nye trøjer

Viborg FF præsenterede mandag aften sine nye trøjer til den komme...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 19/08 KL. 14.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
19/08: Fremad Amager (H)
22/08: Silkeborg IF (U)
26/08: FC Fredericia (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk