Det var det rutinerede hold klædt i grønt, der vandt en komfortabel sejr på 4-0 i fredagens interne træningskamp. Det var ellers de unge i hvide trøjer, der startede kampen bedst og var mest på bolden, men det var en dødbold, der satte det grønne hold i gang.

Fra kanten af feltet krøllede Christian Sivebæk nemlig et frispark op i krogen uden chance for Sebastian John, og senere var det så Jacob Vetter, der scorede et ligeså flot mål, da han flugtede en nedfaldsbold i nettet fra distancen. Før pausefløjtet udnyttede de grønne en opspilsfejl, og så sendte Mikkel Jespersen en aflevering i dybden til Andreas Albers, der sikkert gjorde det til 3-0.

I anden halvleg forsøgte de unge at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes ikke for alvor at true Walter Viitalas mål, og i stedet lukkede Christian Moses opgøret til sidst til slutresultat 4-0.

Den næste ”rigtige” træningskamp spilles den 10. februar hjemme mod Thisted FC.

Grøn:
Walter Viitala – Jacob Vetter, Nikko Boxall, Søren Reese (Jacob Dehn, 45.), Kenneth Nielsen – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Pierre Larsen – Christian Moses, Andreas Albers

Hvid:
Sebastian John – Simon Søndergård, Jacob Dehn (Sebastian Mourier, 45.), Nikolaj Leth – Mads Kjellerup Andersen (Mads Frederiksen, 45.), Markus Bay, Frederik Mortensen, George Fochive (Christoffer Maul, 45.), Casper Gandrup – Nicklas Røjkjær, Oliver Haurits

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk