Højrebacken Mikkel Knudsen skifter fra FC Fredericia til Viborg FF, hvor han har skrevet under på en kontrakt til sommeren 2020.

Viborg FF og FC Fredericia er blevet enige om en aftale, der sender højrebacken Mikkel Knudsen til domkirkebyen på en kontrakt for de næste to et halvt år.

-Mikkel er en rigtig stærk forsvarsspiller, som vi ser meget frem til at få ind på holdet. Han har udviklet sig helt vildt det seneste år, og har i denne sæson været en markant profil i Fredericia, og vi tror selvfølgelig på, at han kan fortsætte sin udvikling i vores miljø. Han er stor og stærk, har masser af gennembrudsstyrke og så er han også ret målfarlig. Samtidig er han en topseriøs og meget professionel fyr, som jeg er sikker på vil passe godt ind hos os, siger sportschef Jesper Larsen.

24-årige Knudsen har været fast mand på Fredericia-mandskabet, hvor det blandt andet er blevet til fire sæsonscoringer fra sin position på backen. Nu ser han frem til det næste skridt i karrieren, og glæder sig til at spille i den grønne trøje:

-Jeg er rigtig glad for at være her, og meget glad for, at Viborg har givet mig denne mulighed. Det er en stor klub, og en klub med ambitioner, som jeg ser frem til at blive en del af. Jeg har fået et super indtryk af det hele, så det var ikke svært at sige ja. Nu glæder jeg mig til at lære drengene at kende og komme i gang med at spille fodbold her.

Mikkel Knudsen kommer oprindeligt fra Fyn, hvor han tidligere har spillet hos OB, Middelfart og Næsby. 

Bold, biksemad og fri fad...

Bold, biksemad og fri fadøl

Der er topkamp på programmet, når Viborg FF på søndag tager imod ...

Indkaldelse til generalfor...

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling i Viborg FF. Prof. Fodbold A/S....

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...SØN D. 21/10 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
21/10: Silkeborg IF (H)
25/10: FC Fredericia (U)
28/10: FC Roskilde (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk