Det blev til en 2-1-sejr i årets første test over Randers FC hjemme på Kirkebækvej. Andreas Albers og Jonas Kamper sørgede for de grønne scoringer efter en fin indsats.

Det var en overordnet opløftende første test, da Viborg FF lørdag eftermiddag besejrede superligaklubben Randers FC med 2-1 hjemme på Kirkebækvej. Det var ellers gæsterne, der bragte sig foran i første halvleg, da gæsternes Nicolai Poulsen steg op sammen med Nikko Boxall, og så lignede det et uheldigt selvmål af newzealænderen.

Forinden var det Christian Moses, der havde Viborgs første afslutning, men angriberen fra Sierra Leone fik ikke ordentligt træf på bolden, som røg et stykke over mål.

Første halvleg var en lige affære uden ret mange store målchancer, men før pausen lykkedes det VFF at få sparket bolden i nettet. Efter opspil i højre side sendte Christian Sivebæk et indlæg i feltet, som blev pareret væk, men kom tilbage i feltet, og så var det Andreas Albers, der fik sidste fod på, da han med hælen overlistede Frederik Due i Randers-målet.

Efter pausen benyttede begge hold sig til at udskifte livligt, og på trods af mange nye, så blev der i perioder spillet rigtig fint fodbold fra hjemmeholdets side. Flere af de unge kom ind og markerede sig fint, og både Nicklas Røjkjær, Pierre Larsen og Oliver Haurits kom frem til fine chancer, men uden at have held med at få bolden i nettet.

Det lykkedes i stedet for rutinerede Jonas Kamper, da han blev sat flot op af Andreas Albers i højre siden, og så sparkede Kamper usvigeligt sikkert bolden i netmaskerne efter en times spil. Der var muligheder til at udbygge føringen yderligere, men det sluttede 2-1 efter en fin præstation. Gæsterne forsøgte at presse udligningen ind til sidst, men VFF-defensiven holdt stand.

Næste test er mod Thisted FC den 10. februar.

Viborg FF – Randers FC 2-1
0-1 Selvmål, Nikko Boxall (29.)
1-1 Andreas Albers (42.)
2-1 Jonas Kamper (59.)

Startopstillingen
Sebastian John – Jacob Vetter, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Simon Trier – Christian Sivebæk, Jeppe Grønning, Mikkel Jespersen, Markus Bay – Christian Moses, Andreas Albers

Indskiftninger
Nikolaj Leth for Simon Trier (26.)
Walter Viitala for Sebastian John (45.)
Jonas Kamper for Christian Sivebæk (45.)
Pierre Larsen for Christian Moses (45.)
Casper Gandrup for Mikkel Jespersen (45.)
Frederik Mortensen for Nikko Boxall (60.)
Nicklas Røjkjær for Markus Bay (60.)
Oliver Haurits for Andreas Albers (72.)

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Nytårsavis på gaden

Nytårsavis på gaden

Viborg FF har udgivet en nytårsavis, der bliver husstandsomdelt i...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk