fo

Den newzealandske forsvarsspiller Nikko Boxall skifter fra finske KuPS til Viborg FF, hvor han har skrevet kontrakt til sommeren 2020.

Nikko Boxall er ny mand i den grønne trøje, da den 25-årige forsvarsspiller torsdag er blevet præsenteret i klubben. Newzealænderen var på prøve i domkirkebyen i november, og sportschef Jesper Larsen er meget tilfreds med, at det nu er blevet til en permanent aftale, der løber de næste to et halvt år.

-Nikko leverede et rigtig stærkt indtryk, da han trænede med hos os. Han er en kompromisløs og benhård forsvarsspiller, der samtidig er god med bolden og har god fart. Vi har holdt kontakten med ham i nogle måneder, og ved, at han er meget opsat på at komme hertil til trods for, at KuPS står overfor Europa League-kvalifikation.

-Han har alle værktøjerne til at blive en komplet forsvarsspiller, og dertil med en rigtig stærk mentalitet. Vi forventer os meget af ham og glæder os til samarbejdet.

Boxall er blevet købt fri af finske KuPS, hvor han var fast mand i sidste sæson, der endte med sølvmedaljer. Nu ser han frem til de nye udfordringer i det midtjyske:

-Det føles rigtig godt at være her igen. Jeg har ventet et stykke tid, og nu er jeg bare glad for, at det hele er faldet på plads. Jeg er meget stolt og spændt på at komme i gang, og jeg glæder mig til at trække trøjen over hovedet.

-Vi har en vigtig halvsæson foran os, og klubbens ambitioner passer mig godt. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet og klubben tilbage, hvor Viborg hører til, siger Nikko Boxall.

Debatmøde før forårspre...

Debatmøde før forårspremieren

Før forårspremieren inviterer vi i samarbejde med Viborg Stifts F...

Udebanepakken

Udebanepakken

Ta’ med på tre jyske udebaneture i foråret for kun 199,- inklusiv...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk