Cheftræner Steffen Højer er tilfreds med den første del af opstarten, hvor både spillernes fysik og det taktiske spilkoncept begynder at tage form.

Opstarten og forberedelserne frem mod forårssæsonen i NordicBet Ligaen har været i gang i tre uger, hvor der er stor fokus på fysikken, men også på de spillemæssige idéer, som trænerteamet gerne vil have ind på holdet.

De første uger har været med stor fysisk belastning, mens denne uge er mere rolig, inden der fra næste uge igen bliver kørt hårdt på. Cheftræner Højer er tilfreds med opstarten indtil nu:

-Vi har haft tre gode uger, hvor der er blevet arbejdet rigtig hårdt. Fysikken er selvfølgelig vigtig i en opstart, og vi har løbet meget, men samtidig har vi også fået arbejdet med spilkonceptet og de principper, vi gerne vil have indført på holdet. Det går fremad dag for dag, og det er dejligt med arbejdsro til at gå ned i detaljerne, og så har spillerne bare taget godt imod det, så det har set rigtig fint ud indtil videre.

Lørdag gælder det så årets første træningskamp, når superligaklubben Randers FC kommer på besøg. Gæsterne har allerede spillet to testkampe i januar, og nærmer sig mere den rette form, da Alka Superligaen begynder tidligere end NordicBet Ligaen.

Steffen Højer er optimistisk og glæder sig til at holdet i kamp mod en god modstander:

-Der skal selvfølgelig nogle kilometer i benene, men ellers er det vigtigste på lørdag, at man kan se, hvad vi vil som hold, og at de principper vi arbejder med allerede har båret frugt. Jeg forventer at se et VFF-hold med en fornuftig balance i holdet, som tør spille de rigtige bolde frem og har god dynamik og bevægelse.

-Jeg er ret positiv lige nu, og så ved jeg godt, at Randers er længere fremme i opstarten end os, og de kan ødelægge lidt af det gode indtryk, men lad os nu se på lørdag, afslutter cheftræneren.

Viborg FF og Randers FC mødes på kunstgræsbanen på Kirkebækvej lørdag klokken 12.15.

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk