I en periode med meget fysisk hård træning og masser af tunge løb, så gav fredagen et anderledes afbræk, da trænerne valgte at bruge træningen på at spille 11 mod 11 i to gange 30 minutter på kunstgræsbanen. Alle kampklare spillere var med, ligesom holdene blev suppleret med U19-spillere samt prøvespillere.

Det var sort mod grøn, hvor det sorte hold var det mest rutinerede, og det var også rutinen, der sejrede i opgøret, som sluttede 3-0. Først gjorde Andreas Albers det til 1-0 i første halvleg på et rigtigt angribermål inde i feltet, mens Mikkel Jespersen med en stiv tå sparkede bolden i nettet til 2-0 efter pausen. Til slut lukkede Albers kampen til 3-0, da han udnyttede en opspilsfejl, og slap alene med Viitala i det grønne holds mål.

-Vi ville gerne se alle i kamp på en stor bane, og rent mentalt for spillerne var det også rart at spille noget fodbold, hvor det jo i en lang periode mest har handlet om fysikken.

-Det var en rigtig god kamp forstået på den måde, at der blev gået til den. Det var med respekt for hinanden, men der blev gået ligeså meget til den, som var det en kamp om point, og det var fedt at se, siger cheftræner Steffen Højer, som havde en tilbagetrukket rolle ved dagens testkamp.

Højer havde nemlig overladt tøjlerne til Oliver Thychosen og Jung Bin Park, der hver stod i spidsen for de to hold.

-Tanken var, at det nogle gange er sundt at stå lidt tilbage og observere kampen. Derudover har de to jo været ude af truppen i lang tid, og vi vil gerne have dem tættere på igen. De fik noget ansvar, og jeg tror, det var en god øvelse for alle.

Oliver Thychosen var træner for det hold, der vandt kampen, og han var også tilfreds med både opgaven og kampen.

-Det var rigtig sjovt at prøve. Det var en fed udfordring, hvor man blev tvunget til at tænke anderledes end man er vant til. Jeg havde jo ansvaret for det taktiske for hele holdet, og dermed skulle jeg tænke på mange flere ting end lige min egen position, som jeg ellers ville gøre som spiller.

-Min indgangsvinkel til kampen var et meget højt og aggressivt pres, og det lykkedes vi meget godt med, så jeg er tilfreds.

De to hold havde i øvrigt fornøjelsen af Mikkel Vestergaard og Søren Reese som dommere. Udenfor sad Morten Beck, Jonas Kamper, Alexander Fischer og George Fochive – de tre sidstnævnte ventes tilbage på træningsbanen i næste uge.

Tilmelding til sommerens f...

Tilmelding til sommerens fodboldskoler

Igen i år afholdes to fodboldskoler hos Viborg FF på Kirkebækvej ...

KJ Engros opgraderer partn...

KJ Engros opgraderer partnerstatus med hjertet og fornuften

KJ Engros – med den tidligere VFF-duo Johnny Helledie og Anders W...

Interfjord ny vinder af Kl...

Interfjord ny vinder af Klub 96 Cup

Der var masser af mål og intensitet, mange gode detaljer og også ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk