Før sæsonens sidste hjemmekamp mod Vendsyssel FF på Energi Viborg Arena, mødtes repræsentanter fra klubberne i FK Viborg-samarbejdet til workshop i kontorlokalerne bag vesttribunen på byens fodboldstadion. Her blev der blandt andet drøftet, hvordan FK Viborg samarbejdet videreudvikles med et overordnet fokus på, hvordan klubberne i fællesskab kan styrke talentudviklingen og samtidig fastholde flere spillere i fodboldmiljøerne i de enkelte klubber i området.

 -Vi havde en rigtig god workshop, hvor vi fik belyst og diskuteret en række centrale temaer. På den måde har vi fået mange gode input til, hvordan vi kan styrke FK Viborg-samarbejdet yderligere i fremtiden. Det er fantastisk at opleve det fælles engagement og den opbakning, der er fra klubberne til videreudviklingen af FK Viborg samarbejdet.

-Det bekræfter bare, at vi med FK Viborg samarbejdet kan noget helt særligt i Viborg, og jeg er sikker på, at de input vi har fået på workshoppen vil bidrage til, at samarbejdet i fremtiden bliver endnu stærkere til fordel for både talentudviklingen og udviklingen af fodboldmiljøerne i de enkelte klubber, siger Martin Østergaard, som er koordinator i FK Viborg.

En af deltagerne på workshoppen var Lars Nørskov, som er bestyrelsesmedlem og ungdomstræner i Viborg Søndermarken IK:

-Jeg synes, det var et fedt initiativ. Jeg er helt sikker på, at det med at mødes på denne måde, er den rigtige vej at gå i forhold til at få skabt commitment i moderklubberne og for at få styrket konceptet omkring FK Viborg. Der er et stort potentiale, og med fælles kraft kan vi styrke det endnu mere. Så det var en rigtig positiv oplevelse.

Udover repræsentanter fra moderklubberne i FK Viborg, havde workshoppen også deltagelse af Viborg Idrætsråd, Viborg Elite og ledelsen og bestyrelsen i Viborg FF Prof, mens mødeleder var Klaus Gertsen fra DBU.

FK Viborgs moderklubber er Bruunshåb/Tapdrup IF, Hald Ege Efterskole, Houlkær IF, Overlund GF, Ravnsbjerg IF, Sdr. Rind/Vinkel IF, Viborg B67, Viborg FF, NUGF Viborg og Viborg Søndermarken IK.

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Tysk modstander venter i o...

Tysk modstander venter i opstarten

Spillere og trænere er gået på juleferie for at lade batterierne ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk