fo

De unge reserver var foran to gange, og kom også bagud i kampen mod Randers FC, som endte med pointdeling 3-3.

 Det startede med et brag, da Viborg FF spillede årets sidste reserveholdskamp på kunstgræsset i Randers. 15-årige Tobias Bech tog sig af et frispark fra kanten af feltet, og via overliggeren bragede han bolden i nettet efter få minutters spil.

Hjemmeholdet fra Randers fik dog udlignet kort tid efter på en dødbold. Et hjørnespark i højre side endte i klumpspil i feltet, og så lignede det et selvmål, der bragte balance i regnskabet. Der gik dog ikke så længe, før VFF kom foran igen. Casper Gandrup fandt Tobias Bech foran mål, som fik blokeret sin afslutning på stregen, men Oliver Haurits fulgte hurtigt op og gjorde det til 2-1.

Derefter slækkede de grønne lidt på koncentrationen, og kun et minut efter føringsmålet gjorde den tidligere VFF-spiller Andreas Bruhn det til 2-2, og samme Bruhn gjorde det også til 3-2 til Randers før pausefløjtet.

I anden halvleg spillede VFF sig op igen, og skabte masser af muligheder. Et kvarter før tid gav det bonus, da Simon Trier fik sendt bolden i nettet efter et hjørnespark. Til slut var det også de grønne, der var tættest på at tage sejren, da både Oliver Haurits, Jacob Vetter og Sebastian Mourier kom frem til fine muligheder, men den afgørende skarphed manglede. I den modsatte ende var Andreas Bruhn tættest på for hjemmeholdet, men Lucas Lund kom godt ud, og fik reddet en friløber.

Dermed sluttede sæsonen med uafgjort 3-3 ude mod Randers FC. Det giver en foreløbig førsteplads i puljen, inden AaB møder Hobro i næste uge.

 

Startopstillingen
Lucas Lund – Jacob Vetter, Simon Søndergård, Nikolaj Leth, Simon Trier – Tobias Bech (Henrik Hykkelbjerg, 60.), Frederik Mortensen, Mathias Gertsen, Nicolai Johansen (Christoffer Maul, 14.) – Casper Gandrup (Sebastian Mourier, 65.), Oliver Haurits

Debatmøde før forårspre...

Debatmøde før forårspremieren

Før forårspremieren inviterer vi i samarbejde med Viborg Stifts F...

Udebanepakken

Udebanepakken

Ta’ med på tre jyske udebaneture i foråret for kun 199,- inklusiv...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk