De unge reserver var foran to gange, og kom også bagud i kampen mod Randers FC, som endte med pointdeling 3-3.

 Det startede med et brag, da Viborg FF spillede årets sidste reserveholdskamp på kunstgræsset i Randers. 15-årige Tobias Bech tog sig af et frispark fra kanten af feltet, og via overliggeren bragede han bolden i nettet efter få minutters spil.

Hjemmeholdet fra Randers fik dog udlignet kort tid efter på en dødbold. Et hjørnespark i højre side endte i klumpspil i feltet, og så lignede det et selvmål, der bragte balance i regnskabet. Der gik dog ikke så længe, før VFF kom foran igen. Casper Gandrup fandt Tobias Bech foran mål, som fik blokeret sin afslutning på stregen, men Oliver Haurits fulgte hurtigt op og gjorde det til 2-1.

Derefter slækkede de grønne lidt på koncentrationen, og kun et minut efter føringsmålet gjorde den tidligere VFF-spiller Andreas Bruhn det til 2-2, og samme Bruhn gjorde det også til 3-2 til Randers før pausefløjtet.

I anden halvleg spillede VFF sig op igen, og skabte masser af muligheder. Et kvarter før tid gav det bonus, da Simon Trier fik sendt bolden i nettet efter et hjørnespark. Til slut var det også de grønne, der var tættest på at tage sejren, da både Oliver Haurits, Jacob Vetter og Sebastian Mourier kom frem til fine muligheder, men den afgørende skarphed manglede. I den modsatte ende var Andreas Bruhn tættest på for hjemmeholdet, men Lucas Lund kom godt ud, og fik reddet en friløber.

Dermed sluttede sæsonen med uafgjort 3-3 ude mod Randers FC. Det giver en foreløbig førsteplads i puljen, inden AaB møder Hobro i næste uge.

 

Startopstillingen
Lucas Lund – Jacob Vetter, Simon Søndergård, Nikolaj Leth, Simon Trier – Tobias Bech (Henrik Hykkelbjerg, 60.), Frederik Mortensen, Mathias Gertsen, Nicolai Johansen (Christoffer Maul, 14.) – Casper Gandrup (Sebastian Mourier, 65.), Oliver Haurits

Flot donation til talentar...

Flot donation til talentarbejdet

Det er efterhånden blevet noget af en tradition, at de klogeste f...

Tysk modstander venter i o...

Tysk modstander venter i opstarten

Spillere og trænere er gået på juleferie for at lade batterierne ...SØN D. 10/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
03/03: Næstved (U)
10/03: Hvidovre (H)
17/03: Fremad Amager (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgPeter Larsen KaffeQuickpotSport24KærsgaardNikeIT PilotSkilte Centret
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk