fo

Viborg er en af de byer, som DBU har tildelt et topcenter med henblik på at optimere U10-U12-talenterne, ligesom klubudviklingen også styrkes i nærområderne.

En ny satsning fra DBU skal fastholde og udvikle talenterne i U10-U12 gennem Projekt TOP-center som oprettes hos i alt 23 klubber i hele landet.

Viborg FF bliver sammen med DBU ansvarlig for at drive topcenteret i domkirkebyen med henblik på at optimere U10-U12 spillerudviklingen samt give børn med særlige fodboldforudsætninger mulighed for at kunne få flere bedre fodboldtimer. Derudover skal udviklingen og træningen lokalt i klubberne også styrkes gennem topcenter-samarbejdet. Dermed sikres både en udvikling af det enkelte barn samtidig med, at de også fortsat kan være sammen med fodboldvennerne i deres egen lokale klub.

-Vi er rigtig glade for og stolte over, at vi i januar kan starte Viborg FF Topcenter op i tæt samarbejde med vores lokale partnerklubber.

-Med topcentret kan vi tilbyde ekstra træning på et højt niveau til de dygtigste U10-U12 spillere i området. Samtidig kan vi i højere grad gennem konsulentbesøg, træningsinspiration og træneruddannelse bidrage til videreudviklingen af det gode fodboldmiljø i de enkelte partnerklubber. Topcentret vil derfor være med til at løfte både talentudviklingen og fodbolden generelt i området, siger Martin Østergaard, koordinator i FK Viborg.

Følgende partnerklubber er med i projektet: BMK90, BT/SVIF, Foulum IF, Houlkær IF, IF Trojka, Løgstrup G&IF, Mønsted IF, Nørremarken UGF, Overlund GF, Ravnsbjerg IF, Rødkærsbro IF, Sparkær IF, Stoholm IF, SUB88, Søndermarken IK, Tjele Vest Sport, Viborg FF, Ørslevkloster IF

Debatmøde før forårspre...

Debatmøde før forårspremieren

Før forårspremieren inviterer vi i samarbejde med Viborg Stifts F...

Udebanepakken

Udebanepakken

Ta’ med på tre jyske udebaneture i foråret for kun 199,- inklusiv...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk