fo

Viborg er en af de byer, som DBU har tildelt et topcenter med henblik på at optimere U10-U12-talenterne, ligesom klubudviklingen også styrkes i nærområderne.

En ny satsning fra DBU skal fastholde og udvikle talenterne i U10-U12 gennem Projekt TOP-center som oprettes hos i alt 23 klubber i hele landet.

Viborg FF bliver sammen med DBU ansvarlig for at drive topcenteret i domkirkebyen med henblik på at optimere U10-U12 spillerudviklingen samt give børn med særlige fodboldforudsætninger mulighed for at kunne få flere bedre fodboldtimer. Derudover skal udviklingen og træningen lokalt i klubberne også styrkes gennem topcenter-samarbejdet. Dermed sikres både en udvikling af det enkelte barn samtidig med, at de også fortsat kan være sammen med fodboldvennerne i deres egen lokale klub.

-Vi er rigtig glade for og stolte over, at vi i januar kan starte Viborg FF Topcenter op i tæt samarbejde med vores lokale partnerklubber.

-Med topcentret kan vi tilbyde ekstra træning på et højt niveau til de dygtigste U10-U12 spillere i området. Samtidig kan vi i højere grad gennem konsulentbesøg, træningsinspiration og træneruddannelse bidrage til videreudviklingen af det gode fodboldmiljø i de enkelte partnerklubber. Topcentret vil derfor være med til at løfte både talentudviklingen og fodbolden generelt i området, siger Martin Østergaard, koordinator i FK Viborg.

Følgende partnerklubber er med i projektet: BMK90, BT/SVIF, Foulum IF, Houlkær IF, IF Trojka, Løgstrup G&IF, Mønsted IF, Nørremarken UGF, Overlund GF, Ravnsbjerg IF, Rødkærsbro IF, Sparkær IF, Stoholm IF, SUB88, Søndermarken IK, Tjele Vest Sport, Viborg FF, Ørslevkloster IF

Læs den nye VFF-avis

Læs den nye VFF-avis

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...

Stor julefest for de minds...

Stor julefest for de mindste

Vi holder stor julefest for de mindste fans i BDO Loungen tirsdag...

Billedgalleri

Billedgalleri

Se billeder fra vores seneste kamp på Energi Viborg Arena i vores...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
26/11: FC Roskilde (U)
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk