fo

Efter tre stærke sejre på stribe, så stoppede den gode stime for Viborg FF søndag eftermiddag i Herfølge, da hjemmeholdet HB Køge vandt med 3-0.

Det blev aldrig nogen god VFF-dag på Castus Park i Herfølge denne søndag, da hjemmeholdet allerede efter tre minutters spil bragte sig i front efter en dødbold. Et frispark i VFF’s højre side blev sparket ind i feltet, og så var det midtbanespilleren Mikkel Wohlgemuth, der kom højest og headede bolden ind bag Viitala.

En streg i regningen for det hvidklædte udehold, men det blev hurtigt endnu værre. Først måtte Walter Viitala lade sig udskifte med en skade, og efter en halv times spil modtog Jeppe Grønning sit andet gule kort af dommer Benjamin Svedborg, som ikke havde sin bedste dag i karrieren.

Bagud både på måltavlen og på mandskabet, så var det op ad bakke for VFF, og i første halvlegs overtid lykkedes det så HB Køge at udbygge til 2-0. De cifre holdt helt hen til overtiden af anden halvleg, hvor hjemmeholdet igen scorede til slutresultatet 3-0.

I anden halvleg var det ikke så tydeligt, at der blev spillet elleve mod ti, da VFF-mandskabet leverede en god indsats, men alligevel lykkedes det ikke at komme tilbage i kampen. Andreas Albers og George Fochive kom frem til de største chancer, men uden den fornødne skarphed. VFF-holdet skal forsøge at komme tilbage på rette spor næste søndag, når FC Roskilde gæster Energi Viborg Arena.

HB Køge – Viborg FF 3-0
1-0 Mikkel Wohlgemuth (3.)
2-0 Martin Koch (45.)
3-0 Erik Tornrös (90.)

Startopstillingen
Walter Viitala – Simon Trier, Erik Moberg, Søren Reese, Alexander Fischer – Jeppe Grønning, George Fochive, Markus Bay – Pierre Larsen, Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
Sebastian John for Walter Viitala (10.)
Casper Gandrup for Markus Bay (64.)
Danilo Arrieta for Simon Trier (89.)

Kort
Gult: Jeppe Grønning, Søren Reese, George Fochive, Casper Gandrup
Rødt: Jeppe Grønning

Tilskuertal
1.087

Debatmøde før forårspre...

Debatmøde før forårspremieren

Før forårspremieren inviterer vi i samarbejde med Viborg Stifts F...

Udebanepakken

Udebanepakken

Ta’ med på tre jyske udebaneture i foråret for kun 199,- inklusiv...

Læs VFF-avisen

Læs VFF-avisen

Seneste udgave af VFF-avisen er nu online, og findes også snart i...SØN D. 04/03 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
04/03: Nykøbing FC (H)
11/03: Brabrand (U)
18/03: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk