Steffen Højers tropper hentede sæsonens første sejr, da det blev hele 6-0 ude mod Fremad Amager.

Endelig. VFF hentede en stærk og tiltrængt sejr på hele 6-0 ude mod Fremad Amager, og det var endda efter et opgør, hvor alt ikke var helt perfekt. Det startede lidt nervøst, og kampen skulle hen til midt i første halvleg før VFF for alvor blev farlige, og det belønnede sig så med et klassemål. Debutanten Alexander Fischer trak ind fra venstresiden, og så kanonerede han bolden med højrestøvlen over i det lange hjørne.

Mod slutningen af første halvleg var Morten Beck tæt på at udbygge føringen, men afslutningen blev sparket over mål. 1-0 ved pausen efter en okay første halvleg, men uden at være prangende, og hvor Amager også havde tilløb til et par muligheder. Men så skete der noget efter pausen.

I løbet af anden halvlegs første ti minutter scorede det grønklædte udehold tre gange, og så var opgøret lukket. Først trak Pierre Larsen ind og sendte en bold på tværs af feltet, hvor Andreas Albers dukkede op og scorede sit første mål i VFF-trøjen. Minuttet senere var samme opskrift: Pierre Larsen tørrede sin direkte modstander, og inde foran stod Morten Beck klar til at score et af de nemme mål. Topscorer Beck fordoblede sin egen målscoring tre minutter senere, da han sparkede bolden ind fra feltets kant til 4-0.

Derefter faldt kampens tempo lidt, og hjemmeholdet forsøgte at komme tilbage i opgøret, men det lykkedes dem ikke at blive farlige. I stedet fik VFF puttet endnu et par mål i nettet til sidst i opgøret, da Christian Sivebæk sikkert eksekverede to straffespark. Det første fik han selv tilkæmpet sig, og få minutter senere var Mikkel Jespersen sneget sig med frem og blev nedlagt i feltet. Dermed sluttede opgøret med hele 6-0 til Steffen Højer og Ralf Pedersens mandskab.

Fremad Amager – Viborg FF 0-6
0-1 Alexander Fischer (24.)
0-2 Andreas Albers (48.)
0-3 Morten Beck (50.)
0-4 Morten Beck (53.)
0-5 Christian Sivebæk (89., straffespark)
0-6 Christian Sivebæk (90., straffespark)

Startopstillingen
Walter Viitala – Mikkel Jespersen, Erik Moberg, Søren Reese, Alexander Fischer – Christian Sivebæk, George Fochive, Jeppe Grønning, Pierre Larsen – Andreas Albers, Morten Beck

Indskiftninger
Danilo Arrieta for Andreas Albers (57.)
Jacob Dehn for Erik Moberg (66.)
Markus Bay for George Fochive (77.)

Kort
Gult: Christian Sivebæk

UDSOLGT: Udebanetur til Th...

UDSOLGT: Udebanetur til Thisted

19/09: TUREN ER UDSOLGT - Grundet Viborg City Marathon e...

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag med VFF

Hold fødselsdag sammen med klassekammeraterne, vennerne og famili...

Akkrediteringer til Nordic...

Akkrediteringer til NordicBet Liga

Arbejdende presse kan akkreditere sig til Viborg FF’s hjemmekampe...FRE D. 05/10 KL. 18.00
Sted: Energi Viborg Arena

 
23/09: Thisted FC (U)
30/09: Hvidovre (U)
05/10: HB Køge (H)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk