Både sportschef Jesper Larsen og konstitueret cheftræner Steffen Højer er klar over, at der venter en stor opgave for klubben.

Johnny Mølby er stoppet som cheftræner i Viborg FF, og i stedet er Steffen Højer og Ralf Pedersen trådt til som konstitueret trænerteam. Sportschef Jesper Larsen udtaler:

-Vi vil gå i gang med en grundig og professionel rekrutteringsproces i forhold til ansættelse af en permanent cheftræner, men i nuet er vi sikre på, at Steffen Højer og Ralf Pedersen er de rigtige personer til at få os på rette spor igen.

-Først og fremmest er de begge meget kompetente og dygtige træner, og samtidig er de vigtige kulturbærer for Viborg FF. Der findes ingen trænere, der kender klubben bedre og som kan stå på mål for de værdier, der skal kendetegne VFF, og derfor er vi overbeviste om, at de kan løfte den store opgaver, som ligger foran os.

Steffen Højer går fra assistenttræner til konstitueret cheftræner, og den tidligere topscorer er klar over, at der venter en stor opgave:

-Når den slags sker, så bliver man først og fremmest lidt ked af det, for det her handler ikke om personen Johnny Mølby. Jeg talte med ham i går, og han virker afklaret med det, og det gør også mig afklaret i forhold til de opgaver, der venter os.

-Vi har snakket meget om klubbens værdier, men det er ikke noget, jeg behøver bruge et sekund på, for jeg har selv oplevet det, de er en del af mig, og jeg har været med i de perioder, hvor VFF skabte gode resultater på den baggrund, siger Steffen Højer og fortsætter om de kommende opgaver:

-Det er en hård situation, og det er en stor opgave, men dybest set er det også det, jeg har forberedt mig på. I fodboldverden ved man aldrig, hvornår den situation opstår, men nu er den her, og så vil jeg gøre mit allerbedste for at gribe den.

-Vi skal se action på søndag, og jeg håber virkelig, at byen fortsat vil give stor opbakning til holdet. Det er tid til, at vi betaler tilbage, afslutter Højer.

Søndag eftermiddag kommer Esbjerg fB på besøg på Energi Viborg Arena til kampstart klokken 14.30.

VFF og DAHL Advokatfirma f...

VFF og DAHL Advokatfirma fortsætter samarbejdet

DAHL Advokatfirma i Viborg har forlænget sin samarbejdsaftale med...

Kom på fodboldskole

Kom på fodboldskole

Traditionen tro afholder Viborg F.F. ”DANSKE BANK Soccer School” ...

Køb sæsonkort nu!

Køb sæsonkort nu!

Vi har åbnet for salget af sæsonkort til den kommende sæson 18/19...SØN D. 29/07 KL. 13.45
Sted: Energi Viborg Arena

 
29/07: Nykøbing FC (H)
05/08: HB Køge (U)
08/08: Vildbjerg (U)
nyhedsbrev 2
knap tilmeld-dig-her
 
Energi ViborgSkilte CentretQuickpotAndelskassenPeter Larsen KaffeUPFRONT SolutionsNike
Viborg F.F. Prof. Fodbold A/S | Kirkebækvej 94 | 8800 Viborg | Tlf. 86 60 10 66 | admin@vff.dk